Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Assasin: Kha'Zix vs Ahri Fighter: Darius vs Aatrox

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam do zagospodarowania 2000rp , zamierzam kupic 2 , z tych 4. Lubie zadawac "Tons of dmg" Jezeli podajecie + i - to prosze tez o buildy. Szczegolnie do postaci AP. Odrazu mowie ze sie boje ze Aatrox dostanie w h** duzego nerfa... Co nie znaczy ze go nie chce. Mam Lee Sina , vladimira nie chce. Za każdy post który pomorze mi wybrac leci like.

Opublikowano

Aatroxa na razie nie kupuj, niedługo będzie w rotacji. Jeżeli lubisz zadawać ,,Tons of Damage" to polecam ci Kha i Dariusa, zależy też jaki masz lvl.

Opublikowano

U Ahri trzeba ogarniać skillshoty, ale nie ma takiego bardzo mocnego dmg ; Aatrox zapewne dostanie nerfa ; Darius to postać uważana za OP na brązie -> wyżej niż srebro już raczej nie jest pickowany, gdyż bardzo słaby i łatwy do scountrowania.
Polecam Kha'Zixa:
-Ewolucje
-Mega burst
-Najdłuższy skok w grze (po ewolucji) z odnawialnym CD
-Spowolnienie
-Większy dmg w pojedynkach 1v1
-Niewidzialność i redukcja obrażeń

expeliarmus_zps84c9ccee.png

Zbieram Like :)

Opublikowano

ok to 1 postac kha'zix , a 2 co polecacie ? Moze cos zastepczego ? Odrazu mowie ze nie lubie jungli.

A po 2 myślicie ze aatrox dostanie nerfa ?

Noo z tych postaci co wymieniłeś to pro jest jeszcze Aatrox, ale tak jak mówię -> lepiej się wstrzymaj jeszcze trochę, gdyż może dostać nerfa (bardzo popularny, duży life steal itd.) i możesz potem tego żałować.

Opublikowano

@UP Ok to kha zix bedzie dobrym wyborem ? Jeżeli tak to go kupie a reszte rp zostawie na pozniej

@Edit Kha'Zix kupiony , leca liki. Teraz jakiego polecacie 2 champa ?

Proponowałbym kupno Aatroxa.

+ świetny sustain

+ ogromny dmg

+ escape mechanism

+ możliwość inicjacji walki/ganku

+ mocny pasyw

+/- manaless

Przy okazji dodam, że nerf wcale nie musi nadejść. Rozegrałem trochę gier Aatroxem, jedne z nich były łatwo wygrywane a inne przegrywane. Riot (eh, w mojej opinii) stworzył go jako melee ADC na tych samych zasadach co standardowe ADC - jeśli w early nie będzie większych problemów to w late jesteś OP, jak w early masz problemy to masz po grze. Taki właśnie efekt uzyskał Aatrox, wystarczy oddać FB i masz pod górkę, ale mimo to uważam że jest warty kupna.

Opublikowano

Narazie nie polecam ci kupowania aatroxa, i tak będzie we wtorek w rotacji. Polecam ci kupienie fizza

- W chuj dmg

- OP Ulti

- Dodatkowe dmg z w + mini ignite

- dash (Właściwie to 2, Q i E)

- Nieuchwytność (E)

- Pasywka coś jak ghost, przechodzisz przez potworki i masz bodajże boost do ms

- Meele

Opublikowano

Proponowałbym kupno Aatroxa.

+ świetny sustain

+ ogromny dmg

+ escape mechanism

+ możliwość inicjacji walki/ganku

+ mocny pasyw

+/- manaless

Przy okazji dodam, że nerf wcale nie musi nadejść. Rozegrałem trochę gier Aatroxem, jedne z nich były łatwo wygrywane a inne przegrywane. Riot (eh, w mojej opinii) stworzył go jako melee ADC na tych samych zasadach co standardowe ADC - jeśli w early nie będzie większych problemów to w late jesteś OP, jak w early masz problemy to masz po grze. Taki właśnie efekt uzyskał Aatrox, wystarczy oddać FB i masz pod górkę, ale mimo to uważam że jest warty kupna.

Dostanie takim nerfem po dupie, że nikt nim nie zagra.

@Topic. Pomyśl może nad skórka do kha zixa :P

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

@UP mam jeszcze 1000rp a tak wgl jest za droga

Co do fizza to myslalem nad jego kupnem ale nieogarniam jego [E] Ponadto on jest ap na mida ? Czy moze isc na inne linie.

Fizz najlepiej sprawuje się na midzie, ale dobry jest też w jungli i na topie. Jego e nie jest wcale takie trudne.

btw, + i - Fizza wypiszę

+ CC

+ harass

+ escape

+ mocny w 1v1

+ dmg

+ dot

Opublikowano

Elise bardzo fajna postać :) (wczoraj wieczorem kupiłem)

+ Uniwersalna (każda linia)

+ Mega burst

+ Slow

+ % hp i brakującego HP

+ 7 skilli

+ stun

+ AP , lecz wytrzymała

+ AS

+ dobry push i life steal z pajączkami

+ doskok do wroga lub 2s untarget

- według mnie nie ma :)

Akurat zagrałem nią dopiero meczyk na topie i staty 16/3/6

Sprawdź EUNA nick: Lasiodora , to zobaczysz build.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...