Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wynajem pokoju-rozmowa

pomocnik95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Jak zacząć rozmowę gdy dzwonie do ośrodka w sprawie wynajmu pokoju nad morzem?

Chciałbym się tylko dowiedzieć ile kosztuje doba za osobę i czy są wolne terminy w których ja chcę jechać z drugą osobą.

Napiszcie mi jak rozpocząć z właścicielem rozmowę przez telefon ;/ Nigdy nie wynajmowałem pokoju !

Będą like ! :P

Opublikowano

Wystarczy się grzecznie przywitać i powiedzieć że jesteś zainteresowany pokojem dwuosobowym. Potem zapytaj ile płaci się za dobę i poproś o podanie wolnych terminów. Trudne? ;D

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Pierwsze słowa są cieżkie, ale jak zrobisz tak jak koledzy wyżej to znajdziesz jakiś pokój, w końcu to ma właścicielowi pokoju zależeć bardziej :"D

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Dzwonisz i się przedstawiasz,a potem pytasz się właściciela czy ma domek,pokój 2 osoby jakiś wolny...jeśli ma to pytasz się o cenę i czy w twoim terminie jest wolny :)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Przykład: Dzień dobry. Jestem zainteresowany pokojem ... osobowym. Mógł bym wiedzieć ile mniej więcej będzie kosztowała jedna doba pobytu i kiedy będzie wolny termin? Prosił bym również o informacje ... (jakie informacje potrzebujesz).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...