Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] railcraft- portal do netheru

Maciol42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! na wstępie dodam że mody których używam to railcraft, buildcraft oraz mystcraft.

Mianowicie wagonik który przewozi ciecze, w netherze zabiera ze sobą lawe i za pomocą portalu z mystcraft wraca do normalnego świata i "wyładowywuje" lawe z powrotem wracając do netheru przez portal mystcraft. I tak w kółko.

I tutaj pojawia się problem, mianowicie gdy nie ma mnie w netherze wagonik sam nie wróci do normalnego świata, a gdy jestem w netcherze wagonik nie przyjedzie z normalnego świata. Dopiero gdy jestem w danym świecie jest on jak gdyby aktywny i wszystko ładnie działa. Czy da się to jakoś rozwiązać?

Mam nadzieję że nie napisałem zbyt skomplikowanie ;) w razie jakichkolwiek pytań proszę pisać! z góry dziękuję za pomoc! wszystko nagradzam lajkami ;)

Opublikowano

Musisz wgrać sobię modyfikację Dimensional Anchor i poustawiać " chunk loadery" wtedy będzie to aktywne jak to byś ty się tam znajdował. Mam nadzieję że pomogłem.

Pozdrawiam, jjabloss :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...