Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarobek na Triador.pl

Hawaj™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, chciałbym przedstawić Wam wg mnie najlepszy zarobek na triadorze.

Na początku potrzebny jest oczywiście koń bojowy.. Jeśli nie mamy funduszy na IS, to musimy na niego zarobić sami od 0.

1. Zakładamy postać, robimy wszystkie dungeony oraz misje

2. Po zrobieniu misji i wbiciu 15lv wybieramy się do M2/doliny gdzie bijemy besty (dropimy bronie na 30lv) i tak do 25lv

3. Po wbiciu 25lv powinniśmy mieć około 20fms, 10ribów i reszte śmieci. Wystawiamy sklep

FMS/sztk- 150k

RIB/sztk- 100k

reszta (kozy, jelonki itp)- 50k

Tak zarabiamy 5kk i kupujemy boja.

premapa.jpg

mapasmoczadolina.jpg

Teraz aby zacząć zarabiać porządny hajs musimy

1. Wyexpić postać do 40lv

2. Zrobić FMS +5 30sr+

3. Mieć podstawową biżuterie z misji (wybonowaną na 2k PŻ)

4. Idziemy na metki diabła w sohan

Co z nich dropi?

Skrzynki z KU 5sztk, kd+4, kamienie duchowe, cenna biżuteria (białka, nieb łzy).

Mało ludzi tam chodzi, więc jak na razie jest to opłacalniejsze od lochu małp :)

Aby skrócić czas możecie dodatkowo pobrać WH Przenieś mnie

Pozdrawiam

Opublikowano

mapasmoczadolina.jpg

To pomarańczowe co to? Znaczy różowe. xD

Z tego co wiadomo, pewnie expowiska na którym możemy dobic ten nasz 45 poziom i iść dalej w górę ;)

Poradnik moim zdaniem dobry, i opłacalny zarobek jeszcze jak ktoś ma rękawice złodzieja z jakiejś skrzynki to spokojnie dziennie może po 10 ribków wyciągać i po 10 fms'ów.

Polecam również sposób z biciem metinów czerni a na 10 lvl'u metinów w m1 :)

Opublikowano

a fms+9 może być czy nie bardzo??

no pewnie, że może być. :P Dodatkowe ułatwienie dla Ciebie, szybciej będziesz ubijał metki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Z racji ze z triadora odszedłem to napisze Wam najlepszy zarobek , sam sie tak dorobiłem mentala 91lv nick Arapaim (juz sprzedany) moze ktos pamieta :D

ok wiec przejdzmy do sedna:

1. Co potrzebujemy to minimum 75lv (sura WP,woj body,lub pro mental, lub ninja z krukiem)

2. Eq na DT 90% minimum + PPK (Pierscien Pol ksiezyca) + Obowiązkowo poli na P

3. Kolege z ktorym mozemy porozmawiac na ts lub gdzies tam (wazne zeby spełnial te same wymogi )

4. No dobra no to mamy juz z kolege i szykujemy sie z nim na DC ! KATAKUMBY !

5. Buff obojetnie jaki (nie musi miec lv ani skili G/P )

6. Jesli gramy postacia body , lub sura WP , to nie musimy miec truty , wystarczy fms +9 sr 40+ i 20 dt , to samo tyczy sie kolegi, za to jesli kolega gra postacią mental lub cos innego to musi miec trute bron na 75 bo inaczej nie ubijecie.

Dam wam przykład najsabszej mojej druzyny na DC ;

Ja(mental) + Szaman(smok) 90lv = pomysle zrobine DC , ja poli P , full dt, ppk on to samo , tylko on bil z antycznym dzwonem i jakos poszło wiec na KATAKMUMBY mozecie sie smialo wybierac bez jakies pro eq z jedna osoba i buffem :) Dc sie robi max 30 min . DROP = ? METALE, perly i inne !

2 zarobek

1 Co potrzebujemy to 90lv

2. 100k na teleport i wbijamy na mape od 90lv.

3. Nie bijemy tam metinów ! Lecz bosy ktore sie tam znajduja

4. Jak ogarniemy wszystkie respy bossow na 4 mapach i oblecimy wszystkie bosy na 6 channelach na tych 4 mapach no to mamy mniej wiecej 200 fasolek + jakies roski itp.

5. Cena Fasolek - 10x - 25kk

6.A z 1 bosa drop po 5x fasolek

7.Ja dziennie wyciągalem po 1kkk z tej mapy

Okey to tyle pozdro !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...