Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopia zapasowa Photoblog.pl na dysk.

foxi1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , moja dziewczyna prowadzi swojego photoblog`a , razem z nią chcieliśmy zrobić kopię tego bloga na dysk żeby tego nie zgubić na przestrzeni czasu. Czy jest jakiś sposób aby zapisać wszystkie obrazki wraz z podpisami na dysk?

Pozdrawiam :)

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Z programów np. darmowy HTTrack website copier, Teleport PRO (ja używam - jest płatny) lub Offline Explorer Pro

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Użyj programu najlepiej, jeśli jest dużo. Sam używam Teleport Pro i spełnia moje oczekiwania. Bez problemu nawet full wersję znajdziesz.. Program kopiuje dokładnie całą stronę, pobiera odnośniki, załączniki, obrazki, pliki itp. Można nawet ustawić, co ma pobierać (zdjęcia to będą pliki .jpg, .bmp itp.). Pobieram sobie pliki do pewnej gry (zarchiwizować) i pobrałem z kilku stron w sumie ponad 80 GB, a gdzie ja to teraz schowam -,- Na dysku chyba nie będą w nieskończoność leżeć, a chcę pliki zachować żeby inni mieli :) Dysk w sumie wieczny nie jest, codziennie walnę w laptopa jak mnie wkurzy :D

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...