Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

aktualizacja 8.6

damian120796

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam weszła dziś aktualizacja gry na wersje 8.6 .Więc ta aktualizacja pobiera się przez clienta a ja postanowiłem pobrać ja przez torrent pobrałem ten plik (ma około 800 mb ) do gry folder updates i włączyłem grę i tam cię coś instalowało około 5 min i patrze a tam pisze "Sprawdzanie klienta gry : pobieranie aktualizacji" a ta aktualizacja ma coś 8.7 gb więc to tak ma sie pobierać czy co proszę o szybka odpowiedz tu macie ss

post-398350-0-87412600-1371674149_thumb.png

Opublikowano

Omg z netem 1mb to bede 2 dni pobieral

Opublikowano

To dziekuje za odpowiedz. To zabieramy sie za pobieranie xD

Opublikowano

Z aktualizacjami do 0.8.6 waży w sumie 15 Gb :)

Ważyć na dysku to se może. Ale tutaj rozchodzi się o ilość danych do pobrania.

Skoro wot teraz chyba ma ponad 5GB to jakim cudem ciągnie u niego 8 ??

x

Opublikowano

Ważyć na dysku to se może. Ale tutaj rozchodzi się o ilość danych do pobrania.

Skoro wot teraz chyba ma ponad 5GB to jakim cudem ciągnie u niego 8 ??

Takim, że AKTUALIZACJA 0.8.6 WAŻY NA DYSKU I TYLE TRZEBA POBRAĆ 8.7 GB, tylko, że po zainstalowaniu te aktualizacje ważą mniej, rozumiesz teraz? ;)

Opublikowano

The fuck? U mnie było to 800 MB, zresztą jest odwrotnie, niż mówisz - po rozpakowaniu aktualizacji na dysku zwiększa się jej rozmiar...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Takim, że AKTUALIZACJA 0.8.6 WAŻY NA DYSKU I TYLE TRZEBA POBRAĆ 8.7 GB, tylko, że po zainstalowaniu te aktualizacje ważą mniej, rozumiesz teraz? ;)

NIE WAŻY TYLE TA AKTUALIZACJA

Sam pobierałem łącznie z łatką polonizacyjną 800 M E G A B A J T Ó W i koniec.

Na dysku zostają te pliki co się pobrały. -_-

Mi ogólnie wot zajmuje 17,1GB (w tym 6.22 plików UPDATES od patha 8.2, 0,6GB Powtórek i 50mb ss-ów) +/- 10 GB

Czyli co ?? Pobierasz wota od nowa ??

@Edit:

@Paragraf:Nie znasz się. Coś tutaj jest nie tak.

Kolga powyżej potwierdza.

x

Opublikowano

Dokladnie, patch ma okolo 800mb. a sam WoT okolo 6 gb.

Wyglada na to, jesli cos Ci sie przedtem instalowalo(klient?), ze pobierasz gre od nowa :)

test

Opublikowano

Pobralem te 800 mb dalem do tego folderu z wotem odpaliłem coś sie instalowalo i te 9 gb sie zaczeło pobierac .to co teraz

Opublikowano

To albo się coś musiało zjechać albo nwm już co, bo mi na pobrany client 0.8.5 (formata miałem to pobralem od razu 0.8.5) przy wejsciu patcha pobralo i 800 mb i 8,7 gb, mimo, ze mialem najnowszy client. Jak bd miał dostęp do PC to zainstaluje 0.8.5 i spróbuje spatchowac i wtedy zobacze ile mi sciągnie.

Opublikowano

Nie wiem już co robić idę może to naprawie

brakuje mi plik res/packages/shared_content.pkg gui.pkg

co robić?

Opublikowano

Nie wiem co wy odpierdalacie. WOT czysty ma 5gb
Zjebała ci się aktualizacja podczas ściągania (mi też, nie martw się) i, jak ja, musisz odinstalować grę i ściągnąć te 5 gb ze strony WOT'a
Też mam wolny net, ale na noc torrenta zostawiłem, i że ma się wyłączyć :)
Pozdro ;D

shoob.png

Opublikowano

to mam odinstalować grę zainstalować i w nocy sobie dam niech się te aktualizacje pobierają

Opublikowano

Do zamknięcia naprawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...