Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kennen, Varus, Ezreal ?

PrzyjdzAzazelu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

uzbieralem ostatnio 5.4 k pz i mam pytanie kogo kupic za 4,8 - 6,3 PZ ? Kennen Ezreal moze Varus ? Czy inne postacie w tym limicie ? Prosze o pisanie jezykiem w miare rozumianym, bo "jezyka lola" jeszcze nie ogarniam :-P

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem sobie Kennena, nie żałuje ani 1 PZ, bardzo miło się nim gra, niezły stun, skill do ucieczki/doganiania, obszarowa ulta, fajne skórki, Grałem wszystkimi trzema postaciami które wymieniłeś , najwieksza zabawa jest Kennenem , szczerze polecam :)

Opublikowano

Varusem mi się bardzo dobrze gra. Jego plusy ; slow, dobry pasyw, q do dobijania, latwa farma, bije od % hp, snear z ulti.

Opublikowano

Kup sobie varusa

dobry pasyw

q ladne dmg w early/mid game

niezly slow z e

w na late jak najbardziej

swietny ult na tfy

Opublikowano

Ezreal.

Spamowale skille.

ŁAtwo ustawić się w tf.

Długie ładowanie ulta.

W przenika przez miniony.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Również polecam Ezreala, jeszcze jak go zrobisz pod build "Blue" jest wtedy najlepszy.

+ w late mocny dmg z Q

+ całkiem dobre early

+ escape z E

+ nieskończony dystans ulta

+ łatwa farma i last hity

- na początku papier i potem też trochę ale jak zrobisz build full blue to jest ok

Polecam go, kupiłem i nie narzekam bardzo przyjemna postać ;)

A co do Dariusa,to mocna postać na solo topa ale szybko się nudzi a nawet bardzo szybko.

Opublikowano

Wez dariusa.

W late nie do zabicia

Pasywka+ult i z wroga nic nie zostaje

Dobra farma

Slow

Przyciagniecie wroga

Jak jestes niezle nafeedowany to mozesz wygrac nawet 1vs3 ja tak mialem dzisiaj z ulta wszystkich :D

Polecam darka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...