Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pewne pytanie / prośba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na samym początku zaznaczam: NIE MOGŁEM ZNALEŹĆ INNEGO DZIAŁU ZWIĄZANEGO Z MC...

Ten pasował najbardziej.

Zadam BARDZO ogólnikowe pytanie, uzasadnione np moim serwerem.

Widzę ostatnio, a na MPC jestem od niedawna iż powstają lub są odświeżane tematy typu "[ZAPOWIEDŹ] BLA BLA BLA". Zaraz, skoro to jest ZAPOWIEDŹ to znaczy że serwera nie ma, ale to jest dział "Publikacje serwerów", nie "zapowiedzi serwerów". Dział chyba tyczy się założonych serwerów próbujących się wybić na polskiej scenie minecrafta.

Miałem podać swoje uzasadnienie, użyję moich serwerów z mojej sieci.

Dodałem o godz 21:08 ( od napisania postu godzina) 2 tematy dotyczące 2 różnych serwerów. Cacy wszystko lecz jest jeden myk! Przytłoczyły go teoretyczne 4 - 5 tematów (sprawdzane w czasie pisania postu) o tematyce zapowiedzi. Jeżeli by ich nie było to moje tematy byłyby wyżej, co by je wyróżniało. Odwołam się do w/w wypowiedzi: "Zaraz, skoro to jest ZAPOWIEDŹ to znaczy że serwera nie ma, ale to jest dział "Publikacje serwerów", nie "zapowiedzi serwerów"."

Proszę mi uzasadnić dlaczego te tematy mogą się znajdować pomimo tego iż serwera faktycznie nie ma...

To BYŁA 1 rzecz, teraz jest druga, kierowana do administracji tym działem.

Zapoznałem się DOGŁĘBNIE z regulaminem i znalazłem myk:

"Tematy odświeżamy po upływie 24 godzin od poprzedniego posta, w innym przypadku jest to równoznaczne z double postem. " Dobra, zgadzam się, nie ma spamu. ALE:

"Od teraz użytkownicy mogą odświeżać poradniki przed upłynięciem 24 godzin, jeżeli wprowadzają jakieś zmiany lub ich wypowiedź wnosi coś do tematu.". Wprowadziłem zmianę: skonfigurowałem inaczej np Essentials, to znaczy że mogę zrobić posta w którym to napiszę i nie będzie to równoważne z refreshem, zgadza się? Czyli mogę w ciągu dnia zrobić 20 edycji 20 pluginów z sumy 35 plugnów i napisać 20 postów na ten temat?

Dziękuję za odpowiedzi, lecz temat skierowany jest do administracji subforum, nie do użytkowników. Chcę mieć czarno na bialym ;)

b_560_95_2.png

Opublikowano

Bardzo dziekuję administracji za wielkie zainteresowanie tym tematem. Szukałem tematu kilka minut ale zorientowałem się iż został przeniesiony z POPRAWNEGO jak się okazuje działu na ZŁY.

To nie jest temat poświęcony zarządzaniu serwerem tylko publikacji serwera....

@Refresh

b_560_95_2.png

Opublikowano

Cały czas oczekuję odpowiedzi administracji..

Skoro zamknęliście reklamę serwera SurvivalGames powołując się na link reklamy Survival+Frakcje to może tutaj odpowiedzcie...

@REFRESH...

b_560_95_2.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Od teraz użytkownicy mogą odświeżać poradniki przed upłynięciem 24 godzin, jeżeli wprowadzają jakieś zmiany lub ich wypowiedź wnosi coś do tematu."

Zapoznaj się z znaczeniem słowa poradnik i publikacja, jak dalej nie rozumiesz to odpowiem Ci, że poradnik nie jest publikacją i zmiany wprowadzone w Twojej publikacji są gówno warte odświeżenia. Zerknij na mój temat z poradnikami do Skript, to jest poradnik i ja mogę odświeżać go ile razy mi się podoba po wcześniejszej edycji, a twoja prezentacja wisi sobie na forum i czeka 24h, coś się nie podoba? napisz jakieś ogłoszenie na tablicy czy gdzieś indziej i płać za wyróżnienie na TOP strony. To jest MPC Forum a nie koncert życzeń.

​Dziękuję dobranoc,

Opublikowano

"Dziękuję za odpowiedzi, lecz temat skierowany jest do administracji subforum, nie do użytkowników."

Zapoznaj się z znaczeniem słowa administracja. To jest MPCForum które kiedyś znałem? Trzeba czekać miesiąc aż ktoś raczy odpowiedzieć, a w dziale "PUBLIKACJE serwerów" panoszą się "ZAPOWIEDZI serwerów" ?

I jeszcze płacenie, biedne to MPCforum skoro nawet na utrzymanie własnej strony ich nie stać. Kiedyś trzeba było mieć znajomości w dziale a nie pieniądze aby temat miał odświeżenie.

Pf, bulwers i tyle.

Żenada a nie MPCForum, jeszcze dodatkowo nie działa bo błędy MySQL, życzę ich jak najwięcej.

Każdy tutaj przychodzi tylko po to aby zareklamować swój serwer, a te 50 postów to i tak wyspami, albo konto dostanie od znajomego.

Chujnia, groch i kapusta.

b_560_95_2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...