Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Padmak

symcios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko. Czy uzywając bs padmak'a, moge sie wkopać w jakieś opłaty? Chodzi mi dokladnie o napis PREMIUM, oraz oplaty znajdujace sie na stronie. Moze to glupie ale wole miec pewnosc :D Pozdro

W sumie to mam problem z bs na pandora.1 miejsce w ekwipunku jest zablokowane . Odpada kamer itp.. podczas uruchamiania padmak'a metin sie wylacza. Ciezka sprawa. Jezeli macie pomysly to rzucajcie ile wlezie!

Opublikowano

Dopiero sprawdzałem i bs w modzie działa musisz coś źle robić. w sumie padmak tez działa może nie amsz c++ i dlatego wywala metka

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Yhm. Mozesz napisac w jaki sposob instalowales mod na pandore? Bezposrednie wgranie do folderu z clientem konczy sie jakims fatalnym bledem. Dlatego pobralem pierwszy lepszy client( bodajze 2012) i na tym smiga super. Tylko wlasnie mam blokniete pierwsze miejsce w ekwipunku.... Poprostu nie da sie tam wsadzic przedmiotu. Czy to wina clienta? I bardzo mnie ciekawi w jaki sposob zmienic miejsce w ekwipunku, w ktorym dziala bs. Np zamiast pierwszego slota z lewej, przezucic na pierwszy z prawej?

Opublikowano

Yhm. Mozesz napisac w jaki sposob instalowales mod na pandore? Bezposrednie wgranie do folderu z clientem konczy sie jakims fatalnym bledem. Dlatego pobralem pierwszy lepszy client( bodajze 2012) i na tym smiga super. Tylko wlasnie mam blokniete pierwsze miejsce w ekwipunku.... Poprostu nie da sie tam wsadzic przedmiotu. Czy to wina clienta? I bardzo mnie ciekawi w jaki sposob zmienic miejsce w ekwipunku, w ktorym dziala bs. Np zamiast pierwszego slota z lewej, przezucic na pierwszy z prawej?

Może masz tam jakiś item którego nie widać na modzie.

Zaloguj się na cliencie i zobacz czy coś tam nie leży.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@2Up po prawej stronie w bs'ie masz slot wpisujesz tam 4 i bedzie zmieniać u góry z prawej strony.

''Moc Energia Amfetamina''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...