Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

19-06-2013

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto Co zostało zmienione dzisiaj (19-06-2013) w patch :D

Nowe dodatki
*nowa nazwa Gry Infestation: Stories Survivor
*Wulgarne nazwy postaci i na czacie będą teraz blokowane (Dodano dodatkowe słowa do filtra wulgaryzmów.)

*Zmieniono sposób, w jaki pozycje przeglądarki funkcji menu serwera. Teraz po kliknięciu przycisku "Zagraj w grę" przedstawiony zostanie z kartami kanału.

*Po lewej stronie kanału można kliknąć go do serwerów przeglądarki. Po prawej stronie można go kliknąć, aby szybko dołączyć.

Zaktualizowany
*Boulder zostaje przebudowane i w okolicy powstaje Safezone

*Skorygowany niektóre pojazdy obiekty i ściany dla większej rozgrywki w Clearview.
*Aktualizacja punktów odradzania w okolicy Clearview. To jest pierwszy test i jeśli to działa zrobimy to samo dla innych miast.
*Usunęliśmy opcję Hardcore z gry. Niestety funkcja ta nie była używana przez wielu graczy. Wszystkie bieżące znaki Hardcore pozostają aż do śmierci.

Udoskonalenia systemu
-Zmniejszona odległość, przy której zombie są widoczne.
-Poprawiono trawy na wszystkich ustawień wideo.
-Poprawki do shaderów oświetleniowych.
-Zaktualizowany zombie i animacje gracza na wzrost wydajności.
-Zaktualizowany zombie pathing całej mapie.

Poprawione błędy
-Naprawiono błąd z PhysX. To "powinno" rozwiać większość wypadków, które dzieją się ostatnio.
-Naprawiono błąd, który powodował, że tak takie czarne plamki na ekranie i mazał ekran
-Naprawiono błąd, który uniemożliwiał wejście klawiatury kodów skrytki.
-Naprawiono błąd, który pozwalał graczom na skakanie poprzez Shields Riot.
-Naprawiono błąd, który wyświetlany Colorado jako ostatnia mapa którą grała postac, które nigdy nie były w grze.
-Naprawiono błąd, który wyświetlany nieprawidłowy podnoszony item
-Naprawiono błąd, pasek przewijania który po kliknięciu prawym przyciskiem myszy pasek przewijania blokował się w ekwipunku.

źródło:

forums.playwarz.com/index.php?/topic/29553-patch-notes-june-19-2013/

Opublikowano

Po chuja to piszesz? Przeczytaj co napisałeś, przestań używać translatora bo tego się czytać nie da -,- "Boulder nową twierdzą rodzinną, bezpiecznej sekcji rozliczenia (safe MPCforum)"

Opublikowano

Po chuja to piszesz? Przeczytaj co napisałeś, przestań używać translatora bo tego się czytać nie da -,- "Boulder nową twierdzą rodzinną, bezpiecznej sekcji rozliczenia (safe MPCforum)"

To że masz farme w domu i w rodzinie nazywacie się "Chuj" nie znaczy że masz przenosić to na forum:)

ps. skoro robisz ból dupy to poprostu tak to zrozumiałem wszystko przerobiłem oprócz tego ;d (nie zauważyłem)

Opublikowano

-Naprawiono błąd, który powodował, że tak rozmawiać karty nie były widoczne podczas tarła się z ikry ochrony.

-Naprawiono błąd, który wyświetlany nieprawidłowy wiążą podczas podnoszenia przedmiotów z non-domyślnej klucza.

-Naprawiono błąd, który wyrządzi pasek przewijania utknąć po kliknięciu prawym przyciskiem myszy pasek przewijania w ekwipunku.

What? Proszę, przeczytaj chociaż to co tłumaczy ci translator... Bo oczy bolą :O

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Sie postarali - mi sie zdaje że podniosło mi fps bo miałem ok 9-10 a teraz mam 17-20 ;] Po za tym, ładniejsze są światłą i trawa to widać. Ale nazwę gry zjebali, no ale musieli zmienić bo jakby ktoś się interesował to nazwa WarZ miała zostać opatentowana przez inną firmę.

//gif w sygnie

Opublikowano

Powinni wprowadzić kilka serwerów oficjalnych PVE bo wkurwia czasem, że popierdalasz z latarką, albo i nawet jej nie masz i jeb z snajperki dostajesz. Zmniejszyli by tam loot czy coś, ale niech będzie taki typ serwerów.

//gif w sygnie

Opublikowano

Yay! Moje Boulder City odnowione, jak miło :) Zawsze mnie ciągnęło do tego miasta, ale były tam pustki :( BYŁY.. :)

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

taa fajnie, lecz spadek fps jest boski -.-

Nie wiem gdzie masz spadek FPS , mi bardzo powiększyło w tym patchu fps :D

Opublikowano

Cóż lapki oberwały :P Bo kumpel ma PCta to ma ok FPS.. Ja na lapku mam mało fps ;p teraz nawet chyba spadek był ;f ta grafika w lapkach..

Opublikowano

Ciekawe co dodadzą w następnym patchu, ja liczę na nową mapkę, oraz DUŻĄ optymalizacje, bo mimo iż trochę mi ten patch poprawił fps, to np w Campos city nadal mam spadki fps do 15.

//gif w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...