Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bocik Do Mu Global

Elpo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnosnie bota do Mu na Global chciałbym sie dowiedziec czy istnieje darmowy bot ktory ma nastepujace funkcje:

1wbudowany minimalizer

2auto skill (czyli afk)

3auto pick up

4 i NAJWAZNIEJSZE po zminimalizowaniu bot bije i podnosi itemki a w windowsie mozna robic cos innego. Testowalem pewien bot ale po zminimalizowaniu myszka sama klikala na pulpit prawym klawiszem caly czas wiec po minimalizacji gry nie mozna bylo juz nic robic na pc. Czy istnieje darmowy bot spelniajacy podane przezemnie kryteria? Jesli tak bylbym wdzieczny za link do ów bota... pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli ma komunikować się za pomocą pakietów (by mógł być zminimalizowany) to to nie nazywa się BOT tylko HACK.Na globie z tego co wiem działa tylko muproxy.Tzn tylko muproxy można kupić,wiem że mirraseq też coś tam ma ale narazie chyba nie upublicznił..

pozdrawiam

PS: przestrzegam przed kupowaniem muproxy ponieważ wiele osób została okradzionych..oczywiście nie przez naszego guru kamilka,żeby nie było =)

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Dzieki za info fak.. mi jest potrzebny taki bot ktory po zminimalizowaniu podnosi itemki i bije a ja na kompie moge robic cos innego ale cos czuje ze ciezko o takiego...

• 3 miesiące temu...
  • Dodaj nową pozycję...