Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nautilus vs Kha Zix

RockYea

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który?

• Kha zix
      1
    • Nautilus
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Nie mogę się zdecydować kogo wybrać na jungle. Chcę być pomocny dla teamu, ale czasem i fraga oczywiście zagarnąć. Oczekuje przyjemnej rozgrywki. Nautilus bardzo mnie ciekawi, nie grałem nim na jungli, ale słyszałem że jest bardzo niedocenianym junglerem i strasznie mnie kusi. Z kolei Kha, grałem nim już pare razy, ogarniam, przyjemnie się zbiera kille.

Pomóżcie, bo przy moim niezbyt częstym graniu maks 3 dziennie, nie jest tak szybko i łatwo uzbierać 6300 PZ.

Na jungle posiadam już Rengara oraz Hecarima, ale potrzebuję czegoś nowego.

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Khazix nie jest dobrym wyborem na jungle. Khazix musi być na solo linii, musi wbijać jak najszybciej lvle i zgarniać jak najwięcej farmy. Nautilus w jungli jest dobry, ale wg. mnie trochę zależny od teamu, gdyż on sam w sobie ma mały damage jak zamierzasz go budować standardowo, czyli pod tanka. Nie ma tego złego, gdyż ma tyle CCków, że nawet z shenem na spółkę coś dacie radę zabić, gdyż po prostu nie będzie miał jak uciec, chyba, że flash:P

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

A jest jakiś build, który nie będzie trollem ale dzięki któremu miałbym jakieś szanse 1v1 ?

PS Bo w sumie już zdecydowałem na Nautilusa się . teraz tylko troszeczkę dozbieram ( 800 pz ) i będzie ok :D

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Nautilus

OP tfy

OP ganki

OP tankowatosc

hehe op postac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...