Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Sprawdź która jest aktualnie godzina!

KakaSiedem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie wiedziałem dokładniej jak to nazwać - więc nazwałem to informacją :) Chciałem wam przedstawić stronkę która pokazuje :

1. Aktualny czas w WarZ.

2. Czy jest dzień czy noc w WarZ.

3. Kiedy zrobi się ciemno/jasno w czasie realnym.

4. O której godzinie zaczyna być jasno.

5. O której godzinie zaczyna być ciemno.

http://warzti.me/

GL & HF !

~ Nie ważne gdzie jesteś, pamiętaj skąd pochodzisz.

Opublikowano

Kiedyś używałem tej strony, lecz wszystko się zmieniło. Serwery zaczęły działaś w indywidualny sposób, a co za tym idzie jest inny czas. Na jednym jest godzina 22:34, a na drugim dochodzi 7 rano. Strona była przydatna, ale nie wiem czy nadal taka jest.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Nie możliwe, wszędzie jest taki sam czas, jeżeli chodzi o serwery PUBLICZNE/OFICJALNE, a jeżeli chodzi o prywatne to może być różnie.

//gif w sygnie

Opublikowano

Nie możliwe, wszędzie jest taki sam czas, jeżeli chodzi o serwery PUBLICZNE/OFICJALNE, a jeżeli chodzi o prywatne to może być różnie.

Jeżeli nie przeczytałeś, to używałem ją, lecz już nie używam, ponieważ przez jakiś czas cały czas złą godzinę mi podawało, więc skończyłem używać go.

Najwidoczniej już skonfigurowali serwery publiczne, żeby wszędzie była ta sama godzina :]

4770714280454741315510.png
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...