Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] DragonMt2 Hack/bug

Ja2356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam sposobu lub hacku na przejscie do mapy od wyzszego lv np. mam 90 lv i chce przejsc na ognista. Przez pierscien nie moge bo trzeba 110. Wie ktos jak sie dostac do takich map?

Opublikowano

Musisz ożenić się z kimś z wyższym poziomem. Np. Masz ten 90Lv. bierzesz ślub z jakimś 110. On wejdzie na tą mapkę, a Ty użyjesz pierścionka, który otrzymasz po ślubie. I przeteleportujesz się do Twojej drugiej połówki. ;) <- Sposób bez nielegalnego oprogramowania.

Ktoś z 110+ zaprasza Cię do grupy ( musi on być na modzie ) i w bonusach przyznawanych dla członków grupy jest opcja ' teleportuj ' on ją tylko kliknie i ty jesteś obok niego :)<- Użyte nielegalne oprogramowanie.

Opublikowano

@up żebyś się nie zdziwił że tym multihackiem tepnie się na mape 110 mając 90 lvl ten teleport służy do czego innego xD na modzie byłoby najlepiej Tylko może być zablokowane przenoszenie postaci lub trzeba mieć przywództwo na P.

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Czyli jak mam naprzyklad postac 141 lv i buffa 107 to mege tepnac bufa jak sie ozenie na mapke od 110?

Edit.

A jest jeszcze inna mozliwosc tepniecia sie do tej mapki bo ja chcialem np zobaczyc mapki od 200+ lv itp. Moj glowny char 141 wiec troche lipa ;/

Opublikowano

Tutaj mod ale pewnie jest zablokowane przenoszenie

metin2mod.tk/ml2010sf.html

''Moc Energia Amfetamina''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...