Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie kupię/Czy wogóle kupię konto do NosTale?

BuRaK xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie czy jest może taka możliwość ? Powinny istnieć strony od takich rzeczy.Proszę o pomoc i pozdrawiam Krzysiek

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Dokładnie. Firma GameForge zastrzeża sobie sprzedaż, lub nawet oddanie konta innej osobie. Konto ma prawo użytkować ten kto stworzył. Nie wolno w żaden sposób przekazać konta innej osobie. Jeżeli kupisz i zostaniesz wykryty ban. Odradzam kupywać (nie straszę cię kupujesz na własną odpowiedzialność) Kupisz na allegro. W grze nie pytaj jeżeli ktoś w nostale piszę, że sprzeda bo zazwyczaj oszukują ludzie. Tak samo jak z wymianą kontami. Polecam allegro do kupienia konta. I uważaj najlepiej jeżeli jest wszystko ładnie opisane/pokazane. Nie ufaj osobie która wystawia konto z krótkim opisem postaci i bez zdjęć.

1921.png

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi z jeden strony mam maga 42lv ale niemam ressów na rajdy nikt mnie nie weźmie i niemam jak zarobić

33eHdSv.png

Opublikowano

Nie polecam kupowania postaci!! Bo pozniej bedziesz plakal ze ci zabral postac a ty ta co miales dostac nie dostales bo on sobie ja zatrzymal.Lepiej grac od 1 lvla do 99 samemu bo to przeciez juz jakies osiagniecie a przeciez wiadomo jak jest ciezko wbic 99 lvl na wszystkich grach x1

nostaleh.png
Opublikowano

Hymm... Ja jak kupuję konto to przyzwyczajenie z metina że kupuje z emailem.Znaczy to że użytkownik który będzie mi sprzedawał konto "musi" podać email i hasło do niego.Ale i tak jeśli tak polecacie.Raczej kupie gold;a na allegro.Dziękuje do zamknięcia.

33eHdSv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...