Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skoki FPS

DaN1o2pL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z fps w minecrafcie. Raz mam 80 FPS a raz 12, FPS'y spadają podczas ruchu w grze, ale nie ciągle. Co jakiś czas mam takie skoki i podobnie gdy się biję. Zaczynam kogoś klepać i fps'y spadają. Mam Optifinee, Java aktualna sterowniki również, lecz komputer mam stary, aż od 2006r. Jedynie co w niego pakowałem to karta graficzna 512'tka, ale to jakieś 2 lata temu. Na starszych wersjach minecrafta 1.8.2, 1.0.0, 1.2.3 nie miałem tego typu problemów.W innych grach też nie mam tego typu problemów.

Szybką pomoc nagradzam dwukrotnie ;)

Za pomoc leci LIKE ^_^

Opublikowano

Zainstaluj bibloteki LWJGL MineCrafta.

http://pl.minecraftwiki.net/Poradniki/Aktualizacja_LWJGL

A to nie jest zbyt ryzykowne ? Tam pisze, że może wystąpić black screen i dobranoc. Nie che ryzykowac, w razie czego nawet nie mam systemu, a naprawa kosztuje. (Nie chce mi sie w tego grata ładować kasy :/

Opublikowano

Black screen minecrafta, a co do pieca to najwyżej blue screen po którym restartujesz komputer i nic nowego się nie dzieje, bleh.

Opublikowano

A to nie jest zbyt ryzykowne ? Tam pisze, że może wystąpić black screen i dobranoc. Nie che ryzykowac, w razie czego nawet nie mam systemu, a naprawa kosztuje. (Nie chce mi sie w tego grata ładować kasy :/

To wyskoczy tylko w Minecraft'cie. Wystarczy, że zrobisz force-update i po problemie. ;)

Przydziel więcej ram'u, jak możesz oczywiście.

surprise motherfucker

Opublikowano

To wyskoczy tylko w Minecraft'cie. Wystarczy, że zrobisz force-update i po problemie. ;)

Przydziel więcej ram'u, jak możesz oczywiście.

Mam 1,5 G ramu

A i wyskoczył black screen w minecrafcie, tak jak sie obawiałem :/

Opublikowano

Ja Ci to szczerze polecam też miałem podobny problem i polecili mi bibloteki LWJGL i problem zniknął.

PS. Musisz zrobić force update .

Życie jest nędzne.

Opublikowano

Możliwe że po prostu już za stary sprzęcik ;) i tyle
i nic nie pomogą żadne aktualizacje . Taka jest moja opinia ;d

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...