Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Macie może jakiś typ serwera pod 10 slotów?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieeee zbyt dużo tych survival+frakcje chciałbym zrobic taki serwer no niewiem jak to nazwac żeby gracze mogli ze obą grać może sam survival co o tym myślicie? będzie jedna komenda typu /tpa nic więcej. Vipy miałyby za 5 zł sms oferte narzędzie iron,1 diax,komende /spawn i miecz ze stone ponieważ z irona miecz to przesada i oczywiście skórzane eq co o tym myślicie? a spawn to byłby taki mały domek z drewna ;) taki survivalowy dałbym tam craftinga łózko i tyle ;)

Opublikowano

Skoro tak chcesz to czemu nie? :D Najważniejsze żebyś był zadowolony ze swojego serwa i prowadził go z chęcią a nie przymusem. Ale i tak nie odpuszczę z tym bendingem.

Opublikowano

Najpierw sprawdzę co to ten bending jak się spodoba to dodam ;)

Jeżeli serwer się graczą spoodba i niektórzy będą kupować vipy to kto wie możliwe że będzie 20 slot ;)

Opublikowano

Życzę powodzenia w prowadzeniu serwera. A przy tym pluginie tak się upieram , ponieważ nie ma żadnego polskiego serwa z nim. A tak w ogóle to serwery hardcore są ostatnio popularne.

Opublikowano

Niestety hardcore mi nie za bardzo przypada do gustu poprostu no niewiem mogę zrobić coś podobnego ale na tym survivalu każdy ma 10 żyć jak się dednie to ban na 1 h ;) jak myślicie?

Opublikowano

Nieeee zbyt dużo tych survival+frakcje chciałbym zrobic taki serwer no niewiem jak to nazwac żeby gracze mogli ze obą grać może sam survival co o tym myślicie? będzie jedna komenda typu /tpa nic więcej. Vipy miałyby za 5 zł sms oferte narzędzie iron,1 diax,komende /spawn i miecz ze stone ponieważ z irona miecz to przesada i oczywiście skórzane eq co o tym myślicie? a spawn to byłby taki mały domek z drewna ;) taki survivalowy dałbym tam craftinga łózko i tyle ;)

Fajny, przyjemny pomysł. Małe serwery są zajebiste. Jak jest 200 slotów to chaos, gówno i w ogóle. Przy 10 osobach będzie klimacik :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Fajny, przyjemny pomysł. Małe serwery są zajebiste. Jak jest 200 slotów to chaos, gówno i w ogóle. Przy 10 osobach będzie klimacik :)

Wiem własnie zwykle jak grałem na 200 slotów to każdy się porozchodził po mapie i domu nie dało sie zbudować.

Dodam też że vip tam dostanie działkę ;). Chciałbym po prostu zbyt nie ułatwiac vipą.

Bliwe że dziś wystartuje dodam że domek z drewna będzie :D i jak podoba się takie survival zwykły z 1 komendą nie będzie żadnych rzeczy ze stone to dla mnie jakoś nie jest fajne...

Za błędy przepraszam za szybko piszę nawet tutaj piszę że za szybko napisałem i muszę coś dopisywać...

Opublikowano

Wiem własnie zwykle jak grałem na 200 slotów to każdy się porozchodził po mapie i domu nie dało sie zbudować.

Dodam też że vip tam dostanie działkę ;). Chciałbym po prostu zbyt nie ułatwiac vipą.

Bliwe że dziś wystartuje dodam że domek z drewna będzie :D i jak podoba się takie survival zwykły z 1 komendą nie będzie żadnych rzeczy ze stone to dla mnie jakoś nie jest fajne...

Za błędy przepraszam za szybko piszę nawet tutaj piszę że za szybko napisałem i muszę coś dopisywać...

D

Za ile vip? Kupie se jak wystartuje serwer :D

ale, moze niech nie bedzie dzialka za duza tylko np. 7x7 gdzie mozna ukryc najlepsze rzeczy a reszta domu lub bazy ktora wychodzi poza nią jest niechroniona

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zastanawiam się nad tym czy dodac vipowi zabawe tetris ;) a działka 8 klocków na 8 będzie ta działka tam gdzie vip będzie chciał.Administrator wtedy da mu dookoła tej działki płotki i da cuboida.Vip może dostać działke jeden raz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...