Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Drop Yang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zwieksz w mob_proto jak nie dropi to albo masz zle type ktorej nie podnosi 3 reka albo wgl nie masz 3 reki, na forum jest pelno tutow jak dodac 3 reka na start zrob tak i bedzie dzialac.

sygna1.png

Opublikowano

To nie pomoże na plikach rykox'a nie ma 3 ręki która nie podnosi yang ... Wgraj se inne game. Albo zmień pliki ....

Game do 3 ręki omg, człowieku zastanów się co Ty piszesz..

Yang nie wpada Ci do eQ?

Wjedź do mysql account --> account --> Desing Table --> Zjedź troszkę niżej i będziesz miał autoloot_expire i tam będziesz miał datę

0000-00-00 00:00:00 zmień ją na np. 2020-01-01 01:00:00 i zamknij tabelkę wpisz /reload w grze i każda nowo założona postać będzie dostawała 3 rękę.

Ps. ziomeklbk, Twój nick wszystko mówi lecz gdy nie wiesz o co chodzi to nie nabijaj postów, game wymieniać bo nie ma 3ręki, człowieku.. zastanów się troszkę.

Opublikowano

Game do 3 ręki omg, człowieku zastanów się co Ty piszesz..

Yang nie wpada Ci do eQ?

Wjedź do mysql account --> account --> Desing Table --> Zjedź troszkę niżej i będziesz miał autoloot_expire i tam będziesz miał datę

0000-00-00 00:00:00 zmień ją na np. 2020-01-01 01:00:00 i zamknij tabelkę wpisz /reload w grze i każda nowo założona postać będzie dostawała 3 rękę.

Ps. ziomeklbk, Twój nick wszystko mówi lecz gdy nie wiesz o co chodzi to nie nabijaj postów, game wymieniać bo nie ma 3ręki, człowieku.. zastanów się troszkę.

Ja mu napisałem co ja zrobiłem ... Miałem serwer na Rykox'a zmieniłem Game i wszystko śmigało ...

76989123606991442937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...