Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naziemna telewizja cyfrowa.

AntyVirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mój znajomy ma problem z tą TV. Mianowicie jakieś 3 dni temu wszystkie kanały idealnie mu działały. A teraz jest tylko połowa z nich. Czego to może być przyczyna ?

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Przestawienie anteny na inny nadajnik. Ja miałem podobnie, antena ustawiona na wawe i się coś popsuło, wiec przestawiłem na Lublin i było juz dobrze ;)

Opublikowano

U mnie jak jest zła pogoda to często się psuje obraz, potem robi się czarny ekran i najczęściej po prau minutach wraca. Nie wiem jak u was z tą pogodą jest.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

nie wszystkie nadajniki działają normalnie, w większości regionów gdzie jeszcze nie ma pełnego pokrycia uruchomione są emisje testowe.

w razie zniknięcia kanałów trzeba ponownie przeskanować kanały. w niektórych przypadkach kupić lepszą albo tylko przestawić antenę na inny nadajnik

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dzięki wam za chęci ale okazało się, że trzeba było wyszukać ponownie kanały. Teraz kumpel ma 19 ;d i wszystkie chodzą.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...