Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy twoja strona wygląda dobrze na każdej przeglądarce?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio surfując po sieci natrafiłem na ciekawy serwis :

http://browsershots.org/

Dzięki tej stronie możemy w szybki sposób sprawdzić jak nasza strona wygląda na różnych przeglądarkach bez potrzeby instalowania każdej z nich.

Strona robi zdjęcia naszej stronie a następnie wysyła zdjęcia jak strona wygląda na różnych przeglądarkach tych które wybraliśmy.

Sądzę że pomysł bardzo dobry jednak czy ktoś zna INNE serwisy tego typu?

Bo przyznam szczerze że na http://browsershots.org/ trzeba bardzo długo czekać (ok 13 minut na wyniki) bo najprawdopodobniej ze strony korzysta dużo użytkowników i tworzą się kolejnki. Jak znacie strony które oferują to samo i nie trzeba tak długo czekać to podawajcie linki.

A sama strona jest dla webmastera jak woda dla pustelnika :)

Opublikowano

Strona fajna, pierwszy raz takową widzę, Strona powinna tworzyć kolejkę, tzn. Pobiera, i wysyła, pobiera [...].

Nie wiem co twoja odpowiedź ma do tematu ale dobra.

Ja szukam po prostu serwis który ma takie samo działanie jak ten przedstawiony w temaie ale jest mniej oblegany, w sensie szybciej można otrzymać wyniki :)

Opublikowano

Nikt nie zna innych stron tego typu? Szukałem na necie troche i wszystkie są martwe albo trzeba płacić

Opublikowano

a co to za problem pobrać przeglądarki i odpalić na nich ?

Fan happy tree friends.

Nr. gg otrzymują zaufane osoby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...