Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie najlepiej zareklamować serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam serwer z możliwością nawet do 200 slotów teraz mam jedynie problem z reklamą.

Pluginy wszystko ogarnięte jeśli by ktoś zauważył jakiś problem z pluginami bug itp.

myślę ze potrafił bym go naprawić.

Pytaniem jest jak i gdzie zareklamować serwer samo mpc forum nie starcza.

Może jest ktoś chętny w zareklamowaniu serwera, jestem skłonny wynagrodzić za to na serwerze typu ranga itp, jeśli będą widoczne skutki reklamowania prze osobę

moj skype marcin1sto1

Chcesz ocenić serwer?

Serwer a raczej mamy hosting serwerów chwilowo 2 i jeden to mój ip : minecrafci.pl

Opublikowano

MPC to jedyne forum na którym sprawdzam serwery mc. Filmiki/Reklamy na YT mnie nie interesują, tak samo jak oglądanie tych Yutuberowych Debili. Takie rzeczy, nagrywają gimbusy/studenci dla dzieci/gimbusów. Więc, jak nie dajesz rady zareklamować serwera na MPC, to masz problem. Jak pisałem nie oglądam MC na YT, ale jak poznasz jakiegoś "YouTubera" (nie takiego co ma 100 subów), to może pomóc Tobie zareklamować serwer.

Opublikowano

A więc tak:

-MPC (rób sztuczny spam, refuj temat co 3 minuty, będzie się z poprzednim łączyć, a temat na górze) (dziennie ok. 20-30 osób jak robisz to regularnie, ale uważaj na modów)

-YouTube (w zależności od widzów, ale staraj się walić dużo tagów. Jak dobrze zrobisz to nawet 40-70 osóB)

-Inne fora (zawsze ok. 3-4 osoby od 1 forum, a jest ich masa)

-Spróbuj wejść w układ z jakąś stroną reklamującą konkretnie servery mc np. Minecraft server list, dogadaj się na reklamę w zakładce partnerzy czy coś takiego. (w zależności od stronki, minecraft server list nawet 100-200 osób jak reklama na tydzień)

-Spróbuj zagadać do jakiegoś youtubera. Nie tych typu skkf, MCBlow, rezi itp, tylko takich do 30k subów. Oni ci załatwią dużo ludzi, i im nic się nie stanie jak to zrobią. (Zależy czy są to normalne suby czy martwe, jak normalne i jest dużo wyświetleń, to nawet 500 xD)

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie ma nawet wiadomość powitalnej

Nie zagram ponieważ za mało % na żelazo jest 1% powinno być koło 3% tak samo z złotem jest 0.5% a powinno być koło 2%

Nie ma expa z stone tylko butelki

I jeszcze kilka rzeczy

Opublikowano

Marcin chcę zauważyć ze grasz dopiero 5 min nawet nie kopałeś nie wiesz jak co dropi wiec się nie odzywaj nie masz wiadomości powitalnej to osuń nodusika ^^

Opublikowano

Kicha minecraft-list a tam czasem się nie płaci?

Płaci się za opcję "promuj server" i to daje server na widoczne miejsca. Normalnie masz reklamę za free.

Jak się dogadasz z teamem tej strony, to może wynegocjujesz coś za darmo lub wspólną reklamę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Marcin chcem zauwazyc ze grasz dopiero 5 min nawet nie kopales nie wiesz jak co dropi wiec sie nie odzywaj nie masz wiadomosci powitalnej to usun nodusika ^^

Nie muszę kopać aby wiedzieć jak dropi jak jest 1%

Opublikowano

- YT

- MPC

- inne forum, ewentualnie

- partnerstwo z YouTuberem - dosyć znanym ;)

- założenie ekipy, która zajmowałaby się tymi rzeczami

Ja polecam w szczególności punkt 1, 4 oraz 5. Zrobisz dobry filmik, a sporo chętnych osób się znajdzie. To samo ekipa - im więcej osób będzie reklamowała na różnych forach, tym szybciej/więcej osób będzie grało ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Najlepiej tutaj ;) lub wykup reklame na wiader&*()&( :) ! na miesiac

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

mpcforum, inne fora o tematyce minecraft, znajdź youtubera do 40.000 widzów ( który nie ma martwych subów ) , facebook, nk, skype, gg, nagraj własną reklamę serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...