Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Crash

ave1pdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest mi ktoś wstanie powiedzieć co te ku*wy czyt. admini wyprawiają"? Co 10 minut crash na każdym serwerze i wszystko cofnięte to momentu w którym sie zalogowałem na samym początku. Jedno wielkie sqrwysyństwo bo inaczej tego nie nazwę ... za to co dzisiaj wyrabiają to jakaś rekompensata 1000% event to minimum wg mnie, a wy co sądzicie?

Opublikowano

No niestety nexon ma taka wade ze kiedy jest jakis wiekszy uptade to serwer crashuje non stop.. pocieszenie jest takie ze daja event exp jako rekompensate..trzeba czekac az to naprawia;)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

No niestety nexon mam taka wade ze kiedy jest jakis wiekszy uptade to serwer crashuje non stop.. pocieszenie jest takie ze daja event exp jako rekompensate..trzeba czekac az to naprawia;)

hmm ok, no to czekam z niecierpliwoscią na ten exp event

Opublikowano

To jest po prostu bug związany z eventem i polecam po prostu co jakieś 7 min zrobić reloga i poczekać na crash, wtedy nic nie stracisz.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...