Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] pewnych pluginów

PKP94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum i poszukuje pewnych pluginów. Otóż grając z kolegą troche znudził się nam pospolity Mc i postawnowiliśmy, że wgramy pluginy. Moje pytanie jest takie, czy istnieją pluginy które dodają do gry więcej "natury, przyrody, realizmu, klimatu" coś takiego urealniającego grę, dodającego przyrodniczy i naturalny oraz relistyczny klimat. Poszukuę również pluginu który urealni grę, coś w stylu np. dynamiki w grze, animacji i więcej efektów urealniających.

Z góry dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Takich pluginów raczej nie ma.

Możecie po prostu wgrać bardziej realistyczny texturepack oraz zainstalować sobie OptiFine.

Jeżeli chodzi o TxTpack to np. TexturePack AspyrPL, jest to bardzo realistyczny txtpack, typu animacja wody, dynamika wybuchów etc. ;-)

Opublikowano

No właśnie jest problem z texture packami, bo nam mulą strasznie większe niż 16x16. Tu jest problem bo mi na 32x32 jeszcze pójdą, ale mojemu kumplowi już nie. Problem jest taki, że u niego muli nawet orygilany tex z Mc (Dodam, że wczesniej tego nie było) i musi grać albo na Optifine, albo na mgle. Najlepsze jest to, że ma bardzo dobry sprzęt, bo śmigają mu gry typu Far Cry 3. Jego parametry:

Samsung

Laptop z systemem 64 bit (Win 7)

8Gb RAM

Procesor Intel® Core i7-2630QM CPU @ 2.0Ghz

500Gb Dysk twardy

Karta Graficzna Intel® HD Graphics Family

I jeszcze jedno, Jest jeszcze sposób by u mnie Mc też tak nie mulił przy wyższych tex jak np. 64x64.

Asus

PC z systemem 64 bit (Win 7)

4Gb RAM

Procesor AMD PhenomII X4 850 3.30Ghz

500Gb Dysk twardy

Karta graficzna NVIDIA GeForce GTS 450 1Gb

Opublikowano

Tzn jest taki plugin, tzn napewno jest. Jak jest to autorski sa w stylu duze drzewa generowane na calym swiecie, swiatynie i etc... Ale czy na bukkit jest, to nwm. Warto poszukac:)Proponuje wpisywac w frazach nazwy angielskie :)

PięknyCzat= Niebawem

HardcorowaGildia= Za 1-2 tygodnie

PvPSojusz=1 tydzien.

Pliki serwerowe:

Skkf Hardcore= za pare dni!= moze tydzien?

Opublikowano

O waśnie, przydał by się plugin na zmiane generowanego świata/terenu. Który dodaje więcej naturalnych widoków :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...