Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 - Skiny do pobrania

Fanatyczny *_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie w związku ze skinami do GTA 4. Chciałbym żebyście podali strony ze skinami, które nie podmienia się za Niko tylko za przechodniów, czyli żeby pobrane pliki były tylko np. "ig_brian.wdd" "ig_brian.wft" "ig_brian.wtd" a nie takie pliki które podmienia się za niko: feet , hand , hair, uppr, head. Jeśli znacie takie strony proszę o podanie linku, będę wdzięczny. Najlepiej żebym mógł znaleźć na tej stronie skin Lee Everett, Hitmana. Z góry dzięki!!

Opublikowano

Cześć, mam pytanie w związku ze skinami do GTA 4. Chciałbym żebyście podali strony ze skinami, które nie podmienia się za Niko tylko za przechodniów, czyli żeby pobrane pliki były tylko np. "ig_brian.wdd" "ig_brian.wft" "ig_brian.wtd" a nie takie pliki które podmienia się za niko: feet , hand , hair, uppr, head. Jeśli znacie takie strony proszę o podanie linku, będę wdzięczny. Najlepiej żebym mógł znaleźć na tej stronie skin Lee Everett, Hitmana. Z góry dzięki!!

Zawsze można zmienić nazwę pliku ;_;

I jedyne co ci mogę dać od siebie to to:

http://gta.net.pl/011009,downloadcat.html

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Można zmienić nazwę, ale chodzi tutaj o to co jest w tym pliku, więc nie wiem czy zmiana nazwy coś da.

Chodziło mi o to że jak pobierzesz sb całego skina i on będzie miał nazwe jbp.xD

to możesz zmienić jego nazwe na jbp2.xD i wtedy podmienisz za coś innego

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

No tak tylko mam pliki , za które każdy z nich odpowiada za jedną część ciała. A chcę pobrać takie żeby były w 1 pliku, cały skin. Lecz nie mogę znaleźć takiego skina właśnie w takim formacie.

Opublikowano

No tak tylko mam pliki , za które każdy z nich odpowiada za jedną część ciała. A chcę pobrać takie żeby były w 1 pliku, cały skin. Lecz nie mogę znaleźć takiego skina właśnie w takim formacie.

a nie ma programu żeby to spakowac albo coś w tym stylu?

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...