Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] EXP event

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem mały bug :)

Czyli szybkie naliczanie Exp eventu.

Jak to zrobić?

Otóż odpowiedź jest prosta :)

Odpalamy dowolną mapę na zombi.

Respimy się i czekamy, aż nas zabiją :) Po skończonej grze dostajemy 10% do exp eventu.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

tak ale moj kolega w taki sam sposob na zombie nabijal dinary tyle że bez eventu i dostał bana więc moim zdaniem skórka za wyprawkę się nie opłaca :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Tak, ale podobno istenieje jakiś bug na expa na tej mapie :D Kumpel robi po 100k-300k expa dziennie z samego OutPost'a ... Podobno coś z 1 wave, ale nie ogarniam od 2 dni :D

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tak, ale podobno istenieje jakiś bug na expa na tej mapie :D Kumpel robi po 100k-300k expa dziennie z samego OutPost'a ... Podobno coś z 1 wave, ale nie ogarniam od 2 dni :D

Skoro ten bug nie działa a innego nie znasz to jaki sens ma ten temat?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Skoro ten bug nie działa a innego nie znasz to jaki sens ma ten temat?

Ten bug działa, więc nie wiem o co ci chodzi -.- Ja mówię, że jest jeszcze inny bug, który daje expa w sensie expa . 1k za 1 wave

MAL

Opublikowano

Ja robiłem takie coś za czasów gamefirsta,ale czy to teraz działa ?

Niby teraz za 0 kill i 1 die nic nie dostajesz ale bug działa, jak masz +10 % exp.

Z resztą kolega wyżej tez mówi

Ten bug działa, więc nie wiem o co ci chodzi -.- Ja mówię, że jest jeszcze inny bug, który daje expa w sensie expa . 1k za 1 wave

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...