Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ATAK DDOS

czaknoriis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale on zrobil atak ddos na kogos czy mu ? .

Bo jak on komus np na darkorbit lub inną publiczną strone to moze miec przjebane

dla kolegi

Opublikowano

Raczej jego koledze kots zrobil atak ddos i niewiec c ozrobic i sie pyta czy cos jeszcze sie moze stac.

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Raczej jego koledze kots zrobil atak ddos i niewiec c ozrobic i sie pyta czy cos jeszcze sie moze stac.

No to strona mu jebnie.. i bedzie musiał zrobic nową , ale tragedia

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Jeżeli nie ma zmiennego IP (neostrady) to jest w czarnej dupie.

Nie stanie się nic więcej oprócz tego, że nie będzie mu działać łącze.

Jeśli jednak ma neostrade to niech zmieni IP (restart routera).

1372279499-U440545.png

Opublikowano

Pierniczenie kotka za pomocą młotka. DoS czy DDoS to po 1... Po 2 to nic mu się więcej nie stanie poza zapchaniem łącza (zamuleniem), co skutkuje jedynie słabszą szybkością itp. Jak go atakują, to albo ma dobry router i sobie go konfiguruje na tę przypadłość, albo zgłasza fakt do dostawcy i wtedy to już dostawca niech się martwi zablokowaniem gagatka który go atakuje. LOGIC!

9obpmnjr.png

Opublikowano

Hym? Ludzie. Dlaczego wy jesteście jacyś dziwni ? Zauważyłem takie coś że:

Ktoś napisze coś o DDos etc i od razu w niektórych wchodzi agresja i próbują się wymądrzać ? macie jakąś obsesje na tym punkcje ? Większa ilość próbująca coś działać na pc tak robi. Nie wiem dziwne to i porypane.

Napisał może to prawna kto wie? Na co z japą i wymądrzaniem cyt: Po1 po 2. ehh.

@zależy na co był atak i jakiej był mocy. Nie raz może nawet coś uszkodzić np: Bazę danych.

Opublikowano

Hym? Ludzie. Dlaczego wy jesteście jacyś dziwni ? Zauważyłem takie coś że:

Ktoś napisze coś o DDos etc i od razu w niektórych wchodzi agresja i próbują się wymądrzać ? macie jakąś obsesje na tym punkcje ? Większa ilość próbująca coś działać na pc tak robi. Nie wiem dziwne to i porypane.

Napisał może to prawna kto wie? Na co z japą i wymądrzaniem cyt: Po1 po 2. ehh.

@zależy na co był atak i jakiej był mocy. Nie raz może nawet coś uszkodzić np: Bazę danych.

El znawco... jak mu wali w kompa, to mu nic nie zrobi poza zapchaniem. To nie serwer by przeciążyć bazę i doprowadzić do jej crasha.

9obpmnjr.png

Opublikowano

El znawco... jak mu wali w kompa, to mu nic nie zrobi poza zapchaniem. To nie serwer by przeciążyć bazę i doprowadzić do jej crasha.

Ja pier. Kolejny idiota. Człowieku napisałem że się znam ? gdzie to widzisz? Podałem mu przykład z Wiki a ty się czepiasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...