Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupować i co dodawać ?

Youmico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem otóż zaczynam grę w bfh i zastanawiam się co kupić na komandosie tzw najlepszy nóż najlepsza snajpa i najlepszy pistolet + napiszcie mi w co dodawać umiejetności np na nozu na snajpie i wgl opiszcie wszystkie wersje z jaka poszczegolna bronia chodzic :) wiem ze jest jeden poradnik ale jest stary i moze sie cos zmienilo za odpowiedzi trafne i wgl daje like:) z gory dzieki

Opublikowano

Jeżeli masz dużo Funds, to polecam Ci Super Nóż Royal + Kradziony m95 lub SVD i MGL140.

Co do umiejętności ,to już Twój wybór. Ja wolę pakować w Przebijający strzał, Eliksir i ukrycie.

svh03y.jpg

Opublikowano

a gdybyście mogli napiasć uniwersalny noz snajpe i pistolet? chce zeby pasowalo to do wszystkiego? napiszcie tez w skrocie do robia dane bronie np czy szybko strzelaja itp w czym sa dobre itd :)

@edit w skrócie napiszcie mi zestaw nóż + snajpa + pistolet + opiszcie co robią itp czy sa szybkie/wolne duzo amo czy malo :) daje like prosze podpowiedzcie mii^^

Jeżeli masz dużo Funds, to polecam Ci Super Nóż Royal + Kradziony m95 lub SVD i MGL140.

Co do umiejętności ,to już Twój wybór. Ja wolę pakować w Przebijający strzał, Eliksir i ukrycie.

moglbys napiasc pelne polskie nazwy tych itemkow:D? bo nie moge ich znalesc udalo mi sie tylko wyszukac ten noz

GRAM W ROYAL JAK COS :) PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

Opublikowano

a gdybyście mogli napiasć uniwersalny noz snajpe i pistolet? chce zeby pasowalo to do wszystkiego? napiszcie tez w skrocie do robia dane bronie np czy szybko strzelaja itp w czym sa dobre itd :)

@edit w skrócie napiszcie mi zestaw nóż + snajpa + pistolet + opiszcie co robią itp czy sa szybkie/wolne duzo amo czy malo :) daje like prosze podpowiedzcie mii^^

moglbys napiasc pelne polskie nazwy tych itemkow:D? bo nie moge ich znalesc udalo mi sie tylko wyszukac ten noz

GRAM W ROYAL JAK COS :) PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ

Aaaaa, to jak w Royal, to polecam Ci Kradziony/zwędzony SVD Lub m95. Pomyliłem się z National :c

svh03y.jpg

Opublikowano

Nie radze grac snajpą i nozem rownoczesnie, bo jest to nieoplacalne ze wzgledu na umiejetnosci.

Co do zakupu: super noz royal i super pukawka pipsqueka ;)

Co do skilli:

snajper-przeszywajacy strzal max, reszta wedle upodobania

knifer-zatrute ostrze, reszta wg upodobania ;)

Tak wg mnie ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Zależy. Musisz sam sprawdzić, jakim stylem jest ci najlepiej grać. Podaj też, jaki masz lvl - wtedy będzie łatwiej ustalić rozdanie Skilli.

Na początek, polecam 3 style:

1. Super/Uber nóż + LR Pistol*

2. LR Pistol* + Super/Uber Snajperka

3. LR Pistol* + PP**

(* - Super Ręczna Armata Harrego/Uber Faworyt Gerharta

** - Pistolet piracki, jeden pocisk, duże Dmg, szczególnie przy strzale w głowę, pojawia się w ofertach dnia - DotD)

Do wszystkich zestawów standardowo, M32. Nie polecam wydawać na bronie kradzione/Zwędzone czyteż Reskiny - M95, SVD. Strata kasy, możesz mieć to samo za 2 razy mniej.

P.S. Build Nóż + Snajperka nadaje się na wyższe lvl'e - ~ 22 - 30. Jeśli coś jest niezrozumiałe, pisz. Postaram się wytłumaczyć ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

nie kminie:D napiszcie mi PELNE POLSKIE NAZWY danych broni bo mam dopiero 7 lvl i troche slabo ogarniam wiec jeszcze raz

napiszcie najlepszy 1 noz najlepsza jedna snajpe najlepszy pistolet wszystko zeby bylo w miare dobre w polaczeniu ze soba przypomne ze gram w royal ( chce zeby miedzy kazda bronia byla dobra synergia zeby nie dokupowac ich wiecej:) licze na pomoc

Opublikowano

Super Ręczna Armata Harrego Super Pukawka Pipqseaka lub M95.

Super Nóż Royal.

M32 to granatnik

Opublikowano

nie kminie:D napiszcie mi PELNE POLSKIE NAZWY danych broni bo mam dopiero 7 lvl i troche slabo ogarniam wiec jeszcze raz

napiszcie najlepszy 1 noz najlepsza jedna snajpe najlepszy pistolet wszystko zeby bylo w miare dobre w polaczeniu ze soba przypomne ze gram w royal ( chce zeby miedzy kazda bronia byla dobra synergia zeby nie dokupowac ich wiecej:) licze na pomoc

Wszystko dokładnie napisałem !!!! Polskie nazwy dałem, wytłumaczenia - z gwiazdkami -, najlepsze bronie ... Nie wiem, co mogę bardziej ci przybliżyć :|

Napisz, co, a na pewno pomogę :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz mieć tylko dwie bronie w bitwie - czyli ja Ci polecam M95 i właśnie Super Nóż Royal :D

Ukrycie się bardzo przydaje się jak grasz na 2 pistolety, ale i tak jest nawet dobry przy połączeniu z nożem, więc ulepsz to do 3, a potem w Przebijający Strzał i dalej już to co chcesz :P

Równie dobrze można ulepszyć Ukrycie do 5 ;d

A Nóż Royal ma wystarczająco DMG i nie trzeba zbytnio ulepszać tego Trującego Ostrza, ale 2 wystarczy ;d

Daj Jeśli Pomogłem!

Dzięki ;)

Opublikowano

Nóż: Super Nóż Royal

Pistolet na daleki dystans: Super Armata Harrego

Pistolet na krótki dystans : Super Niestandardowy Garret

Pistolet na średni dystans: nie warto

Snajperka wolna: Super Pukawka Pisquika

Snajperka szybka : Super Rusznica Roderica

Materiał wybuchowy : Granatnik M32

Są to najtańsze i jednocześnie najlepsze rzeczy dostępne. Reszta np. snajperka wolna m95 to reskin podanej wyżej.

Ja gram tak

Niewidzialnośc maks.

Eliksir 3/4 lub zatrute ostrze 3/4

Trap

a bronie

to najczęściej wolny super pistolet i szybki suber pistolet (wolny-daleki szybki-krótki dystans)

jeśli jest zatrute ostrze to zamiast szybkiego nóż

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...