Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, poszukuje dobrego telefonu dotykowego do ok. 400zł. Chciałbym, aby był dotykowy i posiadał androida. Najbardziej mi zależy na WiFi i w miarę dobrym aparacie. Zastanawiałem się nad Samsung Galaxy Young, ale chciałbym poznać Wasze zdanie na ten temat. Daję lajki.

Opublikowano

Xperia X8, raczej w takim przedziale cenowym trudno będzie o dobry telefon

Nie podobają mi się telefony z serii xperia. Proszę o dalsze propozycje.

Opublikowano

wt19i na tablicy znajdziesz za 300zł

Nie chcę używanych. Chcę prosto nówkę z salonu. A co do marki, to wolałbym Samsunga.

Opublikowano

Dlaczego nie chcesz używanego? Bardziej się opłaca, masz więcej za mnie, są może 1-2 ryski, ale co z tego?

@top

Samsung galaxy mini 2, Samsung galaxy Gio, Samsung galaxy Ace

Opublikowano

Dlaczego nie chcesz używanego? Bardziej się opłaca, masz więcej za mnie, są może 1-2 ryski, ale co z tego?

@top

Samsung galaxy mini 2, Samsung galaxy Gio, Samsung galaxy Ace

Zdecydowałem się jednak na allegro, ale nadal nie chcę używanego, skoro ktoś wystawia używany telefon no to z nim musi być coś nie tak, więc nie chce ryzykować...

Opublikowano

Zdecydowałem się jednak na allegro, ale nadal nie chcę używanego, skoro ktoś wystawia używany telefon no to z nim musi być coś nie tak, więc nie chce ryzykować...

Gdyby było coś nie tak, to by było napisane, że uszkodzony, sam kupiłem Ace 2 wartego wówczas 800 zł za 600 zł, miał może 2-3 ryski, polecam kupować używki

Opublikowano

To powodzenia w szukaniu jakiegoś gówna, tym bardziej samsunga. Samsung się strasznie ceni i w tej cenie nic nie kupisz fajnego, tym bardziej nówki. Ale co poradzić, skoro się uparł jak osioł.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

To powodzenia w szukaniu jakiegoś gówna, tym bardziej samsunga. Samsung się strasznie ceni i w tej cenie nic nie kupisz fajnego, tym bardziej nówki. Ale co poradzić, skoro się uparł jak osioł.

Nie, że się uparłem, tylko nie potrzebuje jakiegoś telefonu co ma lepsze parametry jak mój komputer by grać np. w Far Cry 3 na full detalach, dafuq. Nie wiem jak Wy, ale teraz mam zwykłą nokię, która służy mi tylko do pisania smsów, dzwonienia i przeglądania internetu na pakiecie internetowym.

Chcę po prostu, zwykły telefon z dodatkiem

- android

- aparat (by było coś widać, nie pixelozę max. 3 MP)

- WiFi

i tak właściwie to tyle.

Opublikowano

Jak już powiedziałem. wt19i czarny na tablicy znajdziesz za 300zł. Dzwonisz do kolesia, ugadujesz się, wysyła Ci za pobraniem. Dziewczyna kupowała używany, w stanie idealnym.

procek 1ghz

ram 512

dość szybki, nie zacina się

aparat 5mpx

video 720p

Opublikowano

ee tam bierz lg l5, będzie dobry dla ciebie, masz pytania co do niego to ci odpowiem.

Kolega ma jest świetny, ale nie chce takiego bajeranckiego.

Jak już powiedziałem. wt19i czarny na tablicy znajdziesz za 300zł. Dzwonisz do kolesia, ugadujesz się, wysyła Ci za pobraniem. Dziewczyna kupowała używany, w stanie idealnym.

procek 1ghz

ram 512

dość szybki, nie zacina się

aparat 5mpx

video 720p

Kolega też go miał, jest dosyć dobry, ale nie podoba mi się design.

Biorę "Samsung GT-S5360 Galaxy Y" za ok 200zł jakiś używany.

Opublikowano

to nie jest szpanerski telefon, galaxy y nie bierz jak już to young.

To jest Y - Young.

Opublikowano

To jest Y - Young.

Ten syf nawet video rozmów nie ma. Napisałeś temat, żeby Ci doradzić, podaliśmy Ci fajne telefony a sam zdecydowałeś się na jakieś gówno. Więc po cholere ten temat? Nic Ci nie pasuje. ja jebie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...