Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banvia.eu [Dedyk] [Easy]

Steico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EXP: 1000%

YANG i DROP: 100.000 YANG + MAŁŻ za każdego zabitego potwora + bonusy.

MAX_LV:250

Strona WWW:

Banvia.eu

Domena przenosi nas na adres:

demonmt2.mypage.pl/banvia/news.html

(Ponieważ chociaż w minimalnym stopniu chcemy przetrzymać pierwsze potężne ataki na stronę : D )

1354217544-U788972.jpg

Jak wiecie dotychczasowy

http://demonmt2.mypage.pl/banvia/download.html

1354215862-U788972.jpg
Na serwerze Banvia.eu Możecie wybrać Jedno królestwo spośród dwóch :

Standardowa Mapa Jinno dla Jinno

i nowa Banvia dla Banvia (aby zobaczyć wygląd ,zagraj :D )

1354216161-U788972.jpg

1354217024-U788972.jpg

1354217126-U788972.jpg

1354217319-U788972.jpg

xpzkkgcmtoc2.jpg

1354219840-U788972.jpg

pl1a7xxx6yrh_t.jpg

Dlaczego tylko zbroje?

TYLKO ? Pamiętacie stare czasy zzyt? gdzie głównym priorytetem był hwang? :D
U nas ta sama zabawa ! Szansa na HW to : 5% !

Dodatkowo główne ulepszenia to te bronie co są u handlarzy są +6 , i robimy je do +9 .

Nie chcemy w uj wie jakich DMG !! :)

Umiejętności:
1354221423-U788972.jpg

Gdy wejdą na M to za 10kk Yang robimy je w Pierścieniu teleportacji

Skille od instruktorów od 12 lvl'a

Wyposażenie START:

stalki +9 na 1lvl , bronie +6 na 1lvl

eft5fx919d2n.jpg

EXPIENIE:

Gdy zginiemy możemy odrodzić się w 1sec z full hp.

7l8h1qe3ayea.jpg

na expowiskach jest w uj potworów dlatego jak nie macie dobrego neta radze expić w miejscach nie z pierścienia :D

DODATKI:

Gdy zabijemy potwora na chat pokazuje ile już ich zabiliśmy:

690425ny71k6_t.jpg

W pierścieniu mamy możliwość założenia gildii , usunięcie bez konieczności czekania 24h i za darmo oraz 1 lvl

robienie skilli , cofanie umj itp. itd.

gq9pspyt9sl8.jpg

konto usuniete

Opublikowano
Chcesz ładną prezentacje serwera? PISZ NA PW !! Robie piękne prezentacje serwerów za darmo !

co do twojej syg to chyba nikogo nie znajdziesz bo gorszej prezentacji nie widzialem jak to scierwo

Opublikowano

Szczerze mówiąc grałam na tym serwerze...

I to jest dno :x... Monotonne expienie :x. Fajne jest to, że za moba małż... Ale w uj idzie tego :x

99523830871009328537.png

Opublikowano

gralem i juz pomijajac 1 mapke i monotonne expienie to serwer mial sporo niedorobek,np. nie mozna bylo zalozyc wachlarza nawet jak mialo sie odpowiedni lv,kasy lecialo tyle ze na 100lv mialo sie 1 skil p,po uzyciu zwoju zmiany statusu nie mozna bylo juz wiazsc skili, hw mial 5k defa (extra do pvp ... ) odradzam tracenia czasu, tym bardziej ze serw robiony pod is

Opublikowano

Zasysam i sprawdzam , lecz nie wiem czy szał będzie bo po prezce i komentarzach jestem słabo nastawiony na serwer :P Zawitam tylko ze względu, iż to 4fun, a takie serwery lubię :> P.S. dlaczego client waży 394 mb ? To trzeba pobrać 2 pliczki ze strony czy to jakiś patcher :)?

pzwc.png4855358948.jpg

WALNIJ ++ PlusA ++!

Wbij i walnij 5 Gwiazdek ;D

Opublikowano

Nie zagram, te handlarze.. już lepiej dać te 50 % na hw i wyebać tamto, diabelski wachlarz i kusza w handlarzach? pozdr.

x2pt.png

Don't be shy | Member

Opublikowano

Zasysam i sprawdzam , lecz nie wiem czy szał będzie bo po prezce i komentarzach jestem słabo nastawiony na serwer :P Zawitam tylko ze względu, iż to 4fun, a takie serwery lubię :> P.S. dlaczego client waży 394 mb ? To trzeba pobrać 2 pliczki ze strony czy to jakiś patcher :)?

Tyle ma client, nie musisz nic ściągać :P

99523830871009328537.png

Opublikowano

Serwer nudny nic tylko w kółko to samo exp byle uzbierać 200kk kupić szmaragda zrobić bony i spalić u kowala na hwanga bo jest tylko 5% na ulepszenie, nic nowego nie ma ulepszyłem tarcze to mi zniknęła, co do skili to zrobienie skila na g kosztuje w uj kasy nie ma biżuterii "żadnej" prócz tej na 1 lv ;) bronie u kowala też lipa straszna nie ma co robić na serwerze, żadnych metinów lepszych nie ma żeby chociażby pd wydropić lub jakąś bryłkę albo nawet i to biżu z nieb. łez a tu nic tylko exp i palenie zbroi u kowala... chyba że ulepszy to co innego ale tak poza tym to serwera nie polecam nawet forum nie mają żeby bugi, błędy i propozycje wypisać -.-

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Serwer nudny nic tylko w kółko to samo exp byle uzbierać 200kk kupić szmaragda zrobić bony i spalić u kowala na hwanga bo jest tylko 5% na ulepszenie, nic nowego nie ma ulepszyłem tarcze to mi zniknęła, co do skili to zrobienie skila na g kosztuje w uj kasy nie ma biżuterii "żadnej" prócz tej na 1 lv ;) bronie u kowala też lipa straszna nie ma co robić na serwerze, żadnych metinów lepszych nie ma żeby chociażby pd wydropić lub jakąś bryłkę albo nawet i to biżu z nieb. łez a tu nic tylko exp i palenie zbroi u kowala... chyba że ulepszy to co innego ale tak poza tym to serwera nie polecam nawet forum nie mają żeby bugi, błędy i propozycje wypisać -.-

Jeżeli jest tak jak piszesz to nie pobieram i nie gram...

A już taki napalony na ten serwer byłem :(

Wielka szkoda......

Opublikowano

Jeżeli jest tak jak piszesz to nie pobieram i nie gram...

A już taki napalony na ten serwer byłem :(

Wielka szkoda......

Też byłem napalony na ten serwer a okazał się klapą moim zdaniem, jak chcesz to pobierz i zagraj bo to tylko 350mb straconego czasu... ;)

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Też byłem napalony na ten serwer a okazał się klapą moim zdaniem, jak chcesz to pobierz i zagraj bo to tylko 350mb straconego czasu... ;)

Nie zbyt mi się opyla pobierać [transfer 7gb/miesięcznie t-mobile] ale może potem :D

Opublikowano

Pierwsza myśl : "Ciekawy serwer wejdę i zobaczę co i jak". Po kilku minutach gry zrozumiałem, że nie warto grać tu dalej -.- . Monotonne expienie (właściwie to nic innego się nie robi tylko expi) Żadnych nowości nic ciekawego. Nie polecam serwera nic po za monotonnym expieniem tam nie znajdziecie. <_<

1034096467ed366140e8bdc6e9588fb7-d9cvf33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...