Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Projekt "AdvanceTech" szukam osób!

Ulltimatus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam osób które pomogły by w realizacji projektu "AdvanceTech" jest to serwer na paczce modów autorstwa EnnekPL. Projekt powstał z myślą o graczach, z uwagi na to że mało jest tego typu poważnych serwerów. Jednak sam nie jestem w stanie zrobić serwera który czymś by zachwycał i w tej sprawie zwracam się tu o pomoc do każdej osoby która ma chęci do pomocy. Są dostępne 2 stanowiska wysokiej rangi jedno to "Programista" - Osoba zajmująca się stroną WWW, a druga to "Admin Techniczny" - osoba zajmująca się sprawami serwera.

Wymagania:

- Skype + Mikro (lub TS3)

- Umiejętność pracy w grupie

- Kultura osobista

- Trochę wolnego czasu i chęci

Nabór na budowniczych otwarty, wymagania:

- Skype + Mikro (lub TS3)

- Umiejętność pracy w grupie

- Kultura osobista

- Trochę wolnego czasu i chęci

Wszyscy chętni proszę pisać tu lub do mnie na GG: 1984623. Chwilowo Serwer stoi na moim komputerze ponieważ skończyły mi się fundusze na opłatę serwera. Różnica jest tylko taka że mój komputer może utrzymać o wiele więcej osób, tylko nie może być online 24/7 ;)

IP: advancetech.servegame.com

Link do paczki modów:

https://mega.co.nz/#!2h5nmZ4B!Tu-G-WbLS3TcNq2d-R8eo0GoIrw9wKdv-6ia-tncxBU

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4e2d1365d4aecaa6b579b1e9b359f014ebf05264de5d0a2baee7e7570e0bde97/analysis/1371645764/

Przy okazji podawajcie swoje nicki przy podaniu żebym mógł dodać was do white-listy!

Wszelkie dotacje mile widziane:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...