Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Podczas ładowania mapy wyłącza się

witamewas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najkrócej jak się da - podczas uruchamiania Ghosta (a konkretnie, gdy wczytuje się mapa) wywala mnie do pulpita. Od czasu do czasu wyskoczy jakiś błąd, a czasem wywali bez niczego.

Mój konputer:

4 GB RAMU

Procesor Intel® Core™ i3 CPU M 380 @ 2.53GHz (4 CPUs)

I moja największa zmora: zintegrowana karta graficzna Intel® HD Graphics.

Przeczytałem, że gra ma jakiś problem do tej karty graficznej - wszędzie piszą, żeby zmienić używaną kartę na tą zintergrowaną z Intelem przy pomocy panelu sterowania NVIDIA. Tylko, że ja chyba nie mam tej drugiej karty, ani żadnej innej zintegrowanej z Intelem... Co w tkaim razie zrobić, żeby działało (oprócz nowego komputera)?

Opublikowano

Podaj dokłądny model karty i ewentualnie ss błędu

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

usuń gre usuń sterowniki do k. graficznej i zainstaluj najnowsze sterowniki do gry, wyczyść rejestr i zainstauj gre

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

usuń gre usuń sterowniki do k. graficznej i zainstaluj najnowsze sterowniki do gry, wyczyść rejestr i zainstauj gre

Zrobiłem jak nakazałeś i dalej są te błędy...

post-950949-0-05148400-1371663384_thumb.jpg

Opublikowano

Zrobiłem jak nakazałeś i dalej są te błędy...

pozostaje tylko format...

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Niedawno formatowałem więc to pewnie nie pomoże... Tym bardziej, że wszyscy z tą kartą graficzną mają problemy, tlyko że wszyscy mają do tego drugą kasrtę graficzną...

Wie ktoś może co można jeszcze zrobić

?

Opublikowano

Niedawno formatowałem więc to pewnie nie pomoże... Tym bardziej, że wszyscy z tą kartą graficzną mają problemy, tlyko że wszyscy mają do tego drugą kasrtę graficzną...

Wie ktoś może co można jeszcze zrobić

?

To jest normalne błąd strów na tgwoim kompie i ci gre blokuje a że nie wiem w którym pliku tkwi błąd wiec go nie usuniesz jedynie format

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

To jest normalne błąd strów na tgwoim kompie i ci gre blokuje a że nie wiem w którym pliku tkwi błąd wiec go nie usuniesz jedynie format

Ale mówie, że niedawno miałem formata więc drugi format nic nie pomoże.

Po prostu trzeba jakoś uruchomić moją kartę graficzną w tej grze. Tylko

nie wiem jak.

Dodam jeszcze, że kolega z tą samą kartą graficzną mają ten sam problem, a koledzy z inną już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...