Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezenty a limit -> Support?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kumpla i miałem go w znajomych od lutego. Wczoraj mnie usunął jego brat (jakaś ich tam patologia) i wczoraj mnie zaprosił z powrotem.

Dziś chciał mi dać prezenty ale wyskoczył błąd, że ma mnie za krótko.

Myślicie, że da radę aby support usunął nam ten limit? Napisałem do angielskiego ale nie wiem czy takie coś robią a nie chce mi się czekać 2 tygodni żeby dostać te jebane skiny ;d

Znajomego mam już od lutego i tylko wczoraj na 2h nie byliśmy znajomymi

Opublikowano

Te bloki miały za zadanie wyblokować m.in. kupowanie prezentu za RP z 3lvl'a, a tu widać że nie chcieliście zrobić żadnych przekrętów, więc jest jakaś szansa że Riot stanie po waszej stronie i umożliwi Wam zrobienie prezentu.

Riotersy nie lubią robić ręcznie zmian, ale w tym wypadku można śmiało spróbować. Zawsze jest jakaś szansa na przekonanie ich.

Opublikowano

Napisałem do obu supportów. Jak angielski szybciej napisze to odpisze, że przypadek i wyjaśniłem z angielskim czy coś xD

Zależy mi dość bardzo bo 6 postaci/skinów za 975 piechotą nie chodzi a do 3 lipca wiele może się stać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...