Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za kasę z komórki?

NGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co mogę kupić za pieniądze, które mam na komórce? (wiem że wszelkiego rodzaju konta premium, smsy charytatywne, doładowanie na inny telefon). Istnieje możliwość wpłaty tej kasy na konto/paypal?

Opublikowano

Ja słyszałem że da się przelać z telefonu na konto bankowe takie coś znalazłem :

2.doładowanie konta w vsonline (wada doładowanie 9zł + vat ale tutaj doładowuje o 10zł więc na 100zł strace tylko 10zł; tylko słyszałem że są problemy z wypłatami(czyt. oszuści)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jak masz dużo, to na kontagier.pl masz możliwość kupna punktów, za które możesz kupić klucz do gry :D Ale wychodzi jakieś 3x drożej

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Jeśli mogę to też się dołączam do pytania. Mam dużo kasy na fonie, co miesiąc muszę doładowywać, a nie zdołam użyć tyle kasy. Da się to przelać na jakiś serwer i wypłacić sobie w banknotach?

Opublikowano

Po co się odzywasz ?

Sprzedajaw te sms'y za 40%

A napisałem coś źle?

To co napisałeś już inni napisali kilka razy, a sprzedawanie za 40% to debilstwo i tyle.

Już lepiej sobie do jakiejś gry coś kupić, albo golda na gameminer i brać udział w giveawayach.

436951440626370320491.png

Opublikowano

A napisałem coś źle?

To co napisałeś już inni napisali kilka razy, a sprzedawanie za 40% to debilstwo i tyle.

Już lepiej sobie do jakiejś gry coś kupić, albo golda na gameminer i brać udział w giveawayach.

Co do tego czy na konto się da, to nie

A właśnie że się da tylko trzeba umieć i uzyskasz z tego ok. 40% z wysłanego sms'a

Opublikowano

Co do tego czy na konto się da, to nie

A właśnie że się da tylko trzeba umieć i uzyskasz z tego ok. 40% z wysłanego sms'a

Ohh 40% wielka mi łaska...

Do tego nawet nie masz pewności, czy ci te 40% łaskawie prześlą.

Jak dla mnie to gówno a nie interes i już wolałbym, żeby mi kasa przepadła, niż inni by mi mieli brać.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...