Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Instalacja

Invellios666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już 2 raz pobrałem WarRock'a z oficjalnej strony i gdy chcę zainstalować grę to wyskakuje jedynie białe okienko i nic nie mogę ani nacisnąć ani z tym zrobić. Czy ktoś też miał taki problem i wie jak go rozwiązać?

Wcześniej miałem tą grę i wszystko pięknie ładnie było więc nie mam pojęcia co się stało tym razem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj na innej przeglądarce.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam ten sam problem - białe okno instalatora.

Tutaj ten sam problem był -

http://www.mpcforum.pl/topic/501623-p-instalacja-combat-arms-eu/

W przypadku CA wystarczyło nacisnąć 1 raz ENTER, ale gdy to robie w przypadku WR to 3x wciskam ENETER (okienka się zmieniają choć są nadal białe) i zamyka mi się instalator jak bym naciskał CLOSE.

Wie ktoś może jak ten problem rozwiązać?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Posiadasz moze AdBlocka?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Wyłącz go w takim razie. Możliwe, że blokuje to jako "wyskakujące okienko".

MAL

Opublikowano

Jaki to błąd? Nie jesteśmy janowidzami. I nie musiałeś odinstalowywać 4.0, gdyż oba się na siebie nakładają ;)

MAL

Opublikowano

Błąd instalacji, jednak wyczytałem na necie że 3.5 jest automatycznie zainstalowane w Win 7 więc tego nie potrzebuje. Spowrotem zainstalowałem 4.0 i InfinityWar mi normalnie działa a jak klikam żeby zainstalować normalnego Wr'a to te białe okienka wyskakują i tyle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli macie klienta z czasów g1 (jeśli nie to poszukajcie na necie, gdzieś powinien być jeszcze) to możecie pobrać ewentualnie manualnego patcha. Nie mam pojęcia co może być przyczyną. Nawet na forum Nexona nikt nie podaje sposobu na ten błąd.

Może jakieś aktualizacje do systemu? Service Packi itp? Jednak najlepszym wyjściem może być pobranie klienta G1 i manualny patch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...