Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pierwszy samochód i tuning

Goooogle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pyt.1

To tak mam 2 lv !! wow :D nie wiem jakie auto Sobię kupić :) mam takie czarne (początkowe) nie pamietam nazwy, co polecacie ??

pyt.2

jak sie tuninguję auta ? o.O tak, wiem głupie pytanie :f

1373224020-U930945.png

Opublikowano

2. Wchodzisz do kryjówki i klikasz "Tuning" i tam będzie naklejki,kolor,części do auta i kupujesz.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Żeby stuningować auto klikasz przycisk H, wtedy przeniesiesz się do kryjówki.

Potem wybierasz zakładkę Tuning i dalej powinieneś już sobie poradzić.

Jako drugie auto możesz kupić Toyotę Corollę GT-S za 300k IGC, według mnie to najlepszy wóz klasie D.

Opublikowano

Dziękuję Wam :)

Dlaczego nfsW zmienił język na angielski, wczoraj było jeszcze po polsku, a i jeszcze jedno, chce sprzedac auto i jakis blad wyskakuje , failed cos tam. A gdzie kupi nowe auto ? tam nic nie ma w kryjówce ;/

1373224020-U930945.png

Opublikowano

Żeby język polski zapisał ci się w Worldzie na stałe, to przez zalogowaniem się w launcherze kliknij tą zębatkę w prawym górnym rogu, wybierz język polski i zatwierdź.

Co do tej sprzedaży samochodu to EA ma teraz problemy z serwerami i takie błędy mogą występować.

Nic na to nie poradzisz, spróbuj kiedy indziej gdy sytuacja wróci do normy.

By kupić nowe auto wchodzisz do kryjówki i wybierasz Diler Samochodów -> Kup Samochód.

By znaleźć wozy za IGC musisz zmieniać ich styl i sprawdzać.

Opublikowano

Żeby język polski zapisał ci się w Worldzie na stałe, to przez zalogowaniem się w launcherze kliknij tą zębatkę w prawym górnym rogu, wybierz język polski i zatwierdź.

Co do tej sprzedaży samochodu to EA ma teraz problemy z serwerami i takie błędy mogą występować.

Nic na to nie poradzisz, spróbuj kiedy indziej gdy sytuacja wróci do normy.

By kupić nowe auto wchodzisz do kryjówki i wybierasz Diler Samochodów -> Kup Samochód.

By znaleźć wozy za IGC musisz zmieniać ich styl i sprawdzać.

Albo po prostu nie kupił jeszcze drugiego auta, i chce sprzedać to jedno które ma, dlatego błąd mu wywala.

// 400 post \o/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Vw Scirocco będzie najlepszym rozwiązaniem na początek. Testowałem wszystkie i według mnie on jest najlepszy.

Opublikowano

niekupuj pontiaka ani tego wczesniejszego kup sobie mazde rz 8 '09

jakos tak sie nazywa i ja tiuninguj w klasie c jest dobra i jedna z lepszych klasy b

Opublikowano

Wszystko zależy od tego czy chcesz iśc od razu na wysokie wody i grac w wysokich klasach czy w niskich. I też od tego ile masz IGC.

Z początkowych aut polecam Ci zakupić Pontiaca GXP, jest świetny w klasie C. Możesz też zbierać na BMW M3 Sport Evo.

Do niższych klas polecam Ci Corollę GT-S w klasie D i Scirocco do klasy E. Jednak zakupione auta za IGC nie dadzą Ci

pewnej pozycji w trasach, tyllko Pontiac w klasie C jest w stanie rywalizować z czołówką więc jeśli umiesz dobrze jeździć to

pakuj w niego najlepsze Skille, wymaksuj go w klasie C i próbuj. RX-8 odradzam, ma za słabe nitro do jakiejkolwiek rywalizacji :(

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie aut, śmiało pytaj, mam szczegółowe dane odnośnie każdego z aut :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zastanawiam sie nad kupnem evo 8 czy jest to dobry wybór? narazi niestety nissan s14

kup lepiej volkswagen-a scirocco jest tańszy i lepszy

93988298266825447943.png

Opublikowano

Najlepszym wyborem jest Pontiac Solstice. Ja jeżdżę nim w klasie B i nie ma sobie równych. Pontiac ma bardzo dobre nitro więc z modyfikacjami um. przedłużenie szybkiego startu do 5s (można je kupić w sklepie więc pakiet jest dostępny od razu po zakupie auta) zyskasz już znaczną przewagę na starcie i jeśli umiesz jeździć (a ten samochód nie jest trudny do opanowania) z łatwością wygrasz każdy wyścig oszczędzając Power Upy. Obecnie gdy ścigam się w wyścigu otwartym pokonuję BMW M3 SE i inne samochody w klasie A bez najmniejszego problemu.

Jeśli zdecydowałeś się na Pontiaca to to jest najlepsza konfiguracja części ulicznych dostępnych w sklepie na początek do niego (nazwy firm) :

Silnik: Nova-T

Turbo: AmerikonSS

Skrzynia: AmerikonSS

Zawieszenie: Dawndraft

Hamulce: Nova-T

Opony: AmerikonSS

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Ja Ci polecam nissana silvie albo mazde ja pierw zaczynalem tymi 2 -oma samochodami .

Ad2.Wchodzisz do kryjowki TUNING i wybiersz lepsze czesci za dobra cene :] ,mozesz wybrac naklejki kolor mote perlowe itp ,noi mechaniczne :)

97286008750566218633.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...