Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy możecie podać jakieś propozycje?

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi o teamy 5v5 że np orianna jest dobra z jarvanem bo fajnie ulti ze sobą działają możecie podać kilka takich żeby się fajnie grało?

Opublikowano

Orianna/Jarvan/Ezreal/Leona/Rumble.

Zobacz co oni potrafią zrobić w TF + są wytrzymali!

Jarvan idzie pierwszy, ultuje adc, zaraz po tym orianna zakłada kulke na jarvana i ultuje, potem leona ultuje kogoś, ezreal ultuje, rumble i gra pozamiatana..

8372383248.png
Opublikowano
  1. amumu +zigs
  2. amumu+feddle czy kennen
  3. sona+varus+kata
  4. voli+ori
  5. nidalee+jayce POKE POKE POKE xD

jeżeli chodzi o cały team to np .

varus ,sona , kata, sejuani,malphite.

Wszysci mają aoe ult .

stuny,podrzucenie kata może sie kręcić jak oszalała .

grałem tak pare razy i narazie nie zawiodło mnie to połączenie . Polecam wtedy grać katariną klikasz r i czekasz na fragi :). nie ma możliwości żeby ktoś ci je przerwał .

Opublikowano

Polecałbym ci, Drużynę, która razem może wygrać każdego teamfighta.

SOLOTOP = Rumble

MID = ORIANNA

JUNGLE = AMUMU

ADC = VARUS

SUPPORT = NAMI

Amumu wbija się w TeamFight z kulką Orianny, odpala ulta, a Orianna zaraz po nim, Rumble wystrzeliwuje R w stronę adc, potem R Varusa, R Nami i GG

Przedstawiłem Teamfight idealny, ale taki team może wygrać wszystko.

Opublikowano

jungle hecar

top shen

adc draven

supp sona

mid ahri

Hecar wbija ultem w tf kiedy dostaje ultem od Shena, wtenczas Sona wali ulta żeby hecar nie padł aż do czasu jak shen się tepnie do nich, Shen tauntuje a Ahri wbija ultem i kombo, Draven zaczyna robić rzeźnię i wygrany teamfight.

Opublikowano

Nie zapominajcie że shen i amumu to instant bany ;< No chyba że chodzi ci o team do normala.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Nie zapominajcie że shen i amumu to instant bany ;< No chyba że chodzi ci o team do normala.

z j4 dobrze współgra również galio który dostał buffa a nikt nim nadal nie gra. Do tego powiedzmy jakiś Ad caster top i wchodzi bardzo ładne combo.

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...