Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jakie najwieksze forum tematyki metin2 ?

ProPan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Potrzebuje linki do najwiekszych for zagranicznych jak i polskich tematyki metin2 (takich jak te, gdzie sa downloady i tutoriale, privki itp). Licze na wasza pomoc, poniewaz mpcforum mi nie starcza i elitepvpers.

Nagradzam like.

1952071565.png

Opublikowano

Siemka. Potrzebuje linki do najwiekszych for zagranicznych jak i polskich tematyki metin2 (takich jak te, gdzie sa downloady i tutoriale, privki itp). Licze na wasza pomoc, poniewaz mpcforum mi nie starcza i elitepvpers.

Nagradzam like.

chyba większego w PL jak mpcforum nie ma takie jest moje zdanie :) lub FAxMT2 które jest głownie angażowane tylko i wyłącznie e w metina

sorry nie moge podac dokladnie nazwy poniewaz to bedzie reklama

Opublikowano

chyba większego w PL jak mpcforum nie ma takie jest moje zdanie :) lub FAxMT2 które jest głownie angażowane tylko i wyłącznie e w metina

sorry nie moge podac dokladnie nazwy poniewaz to bedzie reklama

Chodzi mi o wszystkie fora nie tylko pl... (kazdy kraj wchodzi w gre) Podobne do mpcforum, elitepvpers. :)

1952071565.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...