Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FIFA 13- Serwery EA są niedostępne ! HELP !

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam oryginalną Fife 13, zalogowany jestem na Origin, ale kiedy chce wejść np. w Ultimate Team, albo cokolwiek co zawiera połączenie z internetem wyskakuje taki komunikat. Co zrobić ?

Mam internet non stop włączony.

Opublikowano

tak kurwa spokojnie ? to trzeba było kurwa napisać kurwa no nie kurwa ?

No tak kurwa, bo kurwa, mam kurwa, kurwa pierdolone w dupę Google i tam też takie pierdolone kurwa komenty były napisane, ale to kurwa nie to. Nie jestem kurwa pierdolonym debilem, żeby nie wymyślić tego, że jak jeden raz wyskakuje mi taki komunikat to znaczy, że coś robią na serwerach. Panie Fifa Pr0.

Opublikowano

No tak kurwa, bo kurwa, mam kurwa, kurwa pierdolone w dupę Google i tam też takie pierdolone kurwa komenty były napisane, ale to kurwa nie to. Nie jestem kurwa pierdolonym debilem, żeby nie wymyślić tego, że jak jeden raz wyskakuje mi taki komunikat to znaczy, że coś robią na serwerach. Panie Fifa Pr0.

Uspokój się trochę, jeżeli chcesz sobie powyzywać to znajdź inne miejsce, upominam cię i cristiano.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Uspokój się trochę, jeżeli chcesz sobie powyzywać to znajdź inne miejsce, upominam cię i cristiano.

Zdradzę Ci sekret.

Sram na %. Ale tylko te na MPC. ;)

Do rzeczy. Jak ktoś wie jak to naprawić pisać.

Opublikowano

Mam to samo Gdy sie rejestrujesz napisz ze masz 18-19 lat i bedzie dzialac teraz to pisze do Origin albo do EA z e-maila o nowy kod i na nowo origin zrob ;0)

Ty PaMiĘtAj SyNu MóJ !

PoMoGłEm ? DaJ LaJkA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...