Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sandbox

emqu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak włączyć 2 konta przez tego SandBoxa? Nie ogarniam tego.. Może ktoś wytłumaczyć jak to zrobić?

PAŻAŁSTA

Opublikowano

w sandboxie da się max 1 konto włączyć klikasz prawym przyciskiem myszki na ikonke Need for Speed World > Uruchom w piaskownicy

To jest tylko w Bot-a-lot? Czy w innych też? I czy ten bot-a-lot działa już i jak działa to mogę prosić o skan i linka dl?

PAŻAŁSTA

Opublikowano

Musisz pobrać program sandboxie i jak go zainstalujesz to robisz tak -> odpalasz zwykłego nfs (nic nie robisz ) -> klikasz prawym przyciskiem myszy na ikone nfs'a i wybierasz uruhom w piaskownicy . Logujesz sie na 1 konto i na drugie . Myślę że pomogłem

link do sandboxie

http://www.programs.pl/program,1917,Sandboxie.html

*.*
Lajk mile widziany.

Opublikowano

Po prostu weź skopiuj folder nfsw na drugi dysk jak masz, odpalasz 1 nfs normalnie a drugiego bierzesz w sandboxie uruchom dowolny program w piaskownicy, wyskakuje Ci żebyś podął ścieżkę programu wchodzi w folder kopij nfs która jest na innym dysku i klikasz launcher i gotowe.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Musisz pobrać program sandboxie i jak go zainstalujesz to robisz tak -> odpalasz zwykłego nfs (nic nie robisz ) -> klikasz prawym przyciskiem myszy na ikone nfs'a i wybierasz uruhom w piaskownicy . Logujesz sie na 1 konto i na drugie . Myślę że pomogłem

link do sandboxie

http://www.programs.pl/program,1917,Sandboxie.html

To wiem ale niestety nie odpala mi bot w piaskownicy sory pomyliłem tematy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...