Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SB

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy była ta promocja (12zł - 50k SB), ile trwała, na jakie płatności, dlaczego ją wprowadzili, czy jeszcze kiedyś będzie ?

Opublikowano

Kiedyś 11 zł za 50k SB było stałą ceną, to nie była żadna promocja.

Potem niestety zmienili ceny na dużo wyższe i tak jest do dzisiaj.

Była chyba jakaś jednorazowa promocja, ale nie trwała zbyt długo.

Mała szansa że jeszcze dadzą kiedyś tak dobrą ofertę.

Opublikowano

Była ze 2 lata temu jakoś jak nie dalej, nie wiem ile trwała, zapewne na płatności przelewami przez paypala etc. Możliwe, że był to ich błąd i oczywiście puenta: Nigdy już takiej promocji raczej nie będzie :D

EA nigdy się nie cofa w rozwoju postępu zarobkowego :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Oj to jest mało prawdo podobne że jeszcze taką promocje wprowadzą bo stracili by wtedy sporo pieniędzy, gdyby ludzie nakupili sb za taką cenę to później by nie wydawali pieniędzy przez ładny długi okres czasu.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

@ Roic ,

2 lata ? Hahaha . 2 lata temu to było za 7 zł , ta promocja była do Marca 2012 czy nawet Kwietnia , a teraz jakbyś miał dostać 50k boost za taką cenę , to musiałbyś wybudować McDonalds na ich cześć , żeby się nażarli tymi kurczakburgerami . Pewnie i tak już mają ich w kit , teraz u mnie na pomorzu KFC budują :D . Ta gra jest pod trzepanie kasy tak samo jak Bf Heroes . EA to żydki , nie ma co się oszukiwać .

Opublikowano

@ Roic ,

2 lata ? Hahaha . 2 lata temu to było za 7 zł , ta promocja była do Marca 2012 czy nawet Kwietnia , a teraz jakbyś miał dostać 50k boost za taką cenę , to musiałbyś wybudować McDonalds na ich cześć , żeby się nażarli tymi kurczakburgerami . Pewnie i tak już mają ich w kit , teraz u mnie na pomorzu KFC budują :D . Ta gra jest pod trzepanie kasy tak samo jak Bf Heroes . EA to żydki , nie ma co się oszukiwać .

Stwórz grę, żeby było wszystko za darmo to przekonasz się jak będzie.

Bo za darmo to już nawet na ulicy w ryj nie można dostać.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

@ Roic ,

To jest oczywiste że gra jest zrobiona pod trzepanie kasy, nie ma gier w których nie ma czegoś za kase, twórcy muszą jakoś zarabiać, gdyby dali wszystko za free to raczej by nic z tego nie mieli, i to co zostało włożone w tą grę nie zwróciło by się.

Gdyby ktoś był milionerem to czemu nie xD

A nie bo można ;D

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Ziom , wszystko ok , ale kurna zapłacić 200zł za 50k boost to już jakaś ostra przesada no nie ? Żeby stać w jakimś takim gronie top graczy , trzeba wywalić 200zł na 1 auto bo przecież za igc są same syfy , jedynie 5.2 i LFA nadrabia .

@up ,

Są gry , w których nie trzeba płacić kasy , żeby pograć bo administratorom nie zależy na tym , czy będzie kasa czy nie . Robią to pod zabawe , może wiele osób nie gra , bo jakieś 100 , ale chyba lepiej grać dobrze i świetnie się bawić niż wyk*rwić 200zł za wylansowane auto no nie ?

Opublikowano

Tak ale nie jest łatwo znaleźć taką grę w której nie trzeba wydawać pieniędzy by się dobrze bawić, tak jest i będzie.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Jak to nie jest łatwo ? Zobacz sobie dajmy na to Metina . Niektóre są pod kase , dla osób które mają po 16 lat i myślą , że jak założą fryzurkę z is na woja to laski są jego . No bez jaj . Są servery , na które w IS sie nie pakuje , lub jak już się by zapakowało to za 3zł jest wszystko , a nie 200 zł jest 1/3458734587 . Są też servery za które płacisz tylko reje. dajmy na to 3.69 zł . Jest też WarRock , gdzie można na priv serv wybić się ostro owszem można sobie kupić dodatek za ok. 40 zł ale nie trzeba , bo wszystko jest łatwe w zdobyciu . Wystarczy chcieć ;f

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/532121-inne-tasze-ceny-boostw/

Prawdopodobnie tego juz nigdy nie.bedzie. Tyle ile EA stracila pieniedzy przez ten czas to siwa glowa. Szczerze przydalaby sie choc to nie gra, gdy :

Cała Polska w CCZłomach !! ;D

@kodex

Ghost recon online jest calkowicie p4f ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A nie bo można ;D

To ja nie wiem skąd jesteś. W Warszawie chcą telefon albo inne "fanty"

Wracając do tematu.

Ja jak doładowałem za 200 zł to szedłem w ilość samochodów, bo części ultra i tak i tak miałem z bota na diamenty.

nafson_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...