Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto wrócić?

Benny Caster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciał bym was się zapytać czy opłaca sie grać w nfs world grałem w tą grę dawno powiem wam ze poł roku temu wróciłem ale z ilości cheatow gra znudziła się po 2 dniach

czy nadal jest tyle cheatow niż w tedy.

z góry dzięki. likuje za odpowiedzi :)

>>>>>>>>>>>>Moja Sygnatura<<<<<<<<<<<<

Opublikowano

Nie,liczba cheaterów się zmniejszyła gdyż zaczeli ich banować.Jest sporo tras,wprowadzono osiągnięcia,maksymalny lvl to 60.Można mieć 7 miejsc w garażu nie wydając ani grosza.Jest też dużo dobrych aut za IGC.Warto wracać.

Jeśli wracasz,to zapraszam na Apex-EU i do MPC Racing Team.

Opublikowano

Ja gram na chicane to często się spotyka cheaty ;( Ale skoro nie grałeś pół roku to możesz dużo "nadrobić" trasy,samochody i niedawno dodane osiągnięcia za które możesz dostać fajne nagrody ;)

1371897076-U387138.png

Pomogłem?

Daj+

Opublikowano

Powiem może jaśniej, cheaterów jest tyle co i było, tylko jeszcze nie wszyscy ogarnęli nowe programy bo stare zostały trochę zabezpieczone przez EA.

Banują raczej powoli, wg mnie jest sens wrócić, bo postęp gry Multi idzie w dobrym kierunku :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Teraz nie jest już tak sporo cheaterów, sporo osób dostało bany, ale wiadomo na miejsce innego cheatera przychodzi inny, gra poszła bardziej pod kase ale bez wydawania też można dojść do czegoś wystarczy uzbroić się w cierpliwość. Tylko przydało by się coś nowego.

auJfJuu.jpg

Hardstyle < 3

Pomogłem daj like ; ))

Opublikowano

Warto wrócić jak dla mnie mimo że (używałem) cheatów to sprzedałem konto i gram 100% od zera w tej chwili z kolegami i jest zaje... Wiadmo mogliby przerobić tą gre bardziej w tryb multiplayer rozumiecie chyba o co mi chodzi w nfs no ale i taka jest git bo innej nie ma ;) Ja zawsze wracam .

44973787949231304450.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...