Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Combat Arms] Dobry sposób na wyexpienie naszej postaci.

Black-Box

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj wam pokaże bardzo dobry sposób na wyexpienie naszej postaci dziennie 10-20k zdobywaja przy tym jeszcze dużą ilość Kill.

1.Dobrze wiec, najlepiej nam potrzebna jakaś dobra broń, jak np. M4A1, AK-47, G36E

2.Jakiś vest np. Tanker Vest lub Heavy Vest

3.Robimy pokój najlepiej 2on2 Eli Pro 11 rund(Wtedy jest więcej expa) i Najlepiej ty lub twój kolega ma Elite Moderatora lub Super Moderatora gdy wbije hacker to możemy go automatycznie kicknąć. Najlepiej wziaśc słabych graczy takie Lowki, i wtedy jest nieco łatwiej.

4.Do tego zakładamy exp pass 100% i mamy jakieś (500-800 exp)

5.Cieszymy się zdobytym expem.

Naprawdę jest to świetny pomysł moim zdaniem przez cały sobotni event wbiłem ponad 35k exp. Nie trzeba kupować nx i wydawać ich na miniguna żeby grać HQ.

Sry za błędy, Lajkujcie ^^

94535841.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dektored do kosza to jest skrócona wersja tego co napisał Martin

Wywalić temat do kosza albo dodać to co tu napisane dotuta martina w spoilerze :)

Nie wiem czemu mi rozkazujecie. Temat jest z przed miesiąca. Skoro nadal tu jest to podjąłem już decyzję chyba, tak ?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ale po co mi vest? 2.Jakiś vest np. Tanker Vest lub Heavy Vest

Vest dużo pomaga w grze. Nie koniecznie tanker bo to tylko na SR, lecz light vest czy recon vest się przydaje.(dodaje speeda)

674071459604241683421.gif

• 3 tygodnie później...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Dobry sposób na wyexpienie naszej postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...