Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot Waffeleisen Mały Problemik

grej33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc zainstalowałem nową instalke pobraną z metin2.pl... poczym zainstalowałem i spatchowałem ale nie dałem TORRENTOWANIA....

wrzuciłem obejscie do folderu z grą no i spoko jest... zalogowałem sie na ch4 feniks i ustawiłem postac do bota.

Włączyłem injector wszystko dałem setup potem 2x y potweirdzając enterem i postac zaczęła łowić.

Generalnie wszystko jest dobrze, ale jak zminimalizuje gre to sie przycina , łowi 5 minut i przestaje...

dodam że nie pomaga wcisniecie na pasku ppm>pokaż pulpit.

Co robie źle?

Rozdzielczosc 800x600 wszystko tak jak na filmiku...

Opublikowano

jestem zalogowany jako administrator i własnie dziwi mnie fakt ze wszystkim działa a mi nie...

jak NIE zminimalizuje to idzie dobrze nawet i 3h

Opublikowano

nie chodzi o to czy jestes zalogowany jaki administrator tylko przy wlaczaniu klikasz prawy na fishbota i dajesz uruchom jaki administrator :0

20330958.jpg

Opublikowano

nie chodzi o to czy jestes zalogowany jaki administrator tylko przy wlaczaniu klikasz prawy na fishbota i dajesz uruchom jaki administrator :0

No to mam zaznaczone ''Biezacy użytkownik GREJ1-DF83666F/Administrator

Czyli dobrze tak? xP czy źle?

Opublikowano

a ja mam jeszcze jeden problem z tym fiszbotem robie wszysciutko tak jak w instrukcji wszystko ladnie pieknie stoje nad woda wlaczam fish bota pokazuje sie ustawiam wszystko tak jak powinno byc i wpisuje komende start i stoi i nie lowi ryb sam juz probowalem z wrzuceniem wedki do wody ale tez sam nie lowi ani nie zaklada przynety co robie zle hmm pomocySYSTEM XP PROFESIONAL SERVICE PACK2 2002 R

Gdy Wszystko Idzie Źle ? Pamiętaj!!! Może Być Gorzej!! xD Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

Opublikowano

nie wiedzialem ze ludzi sa az tak glupi

1233q.jpg

No to Jak sie Tak wymadrzasz to powiedz mi co ja mam zrobic bo nawet jak uruchomilem jako admin to nie dziala nadal stoi jak pipa i nic nie robi ;[

Gdy Wszystko Idzie Źle ? Pamiętaj!!! Może Być Gorzej!! xD Pomogłem Daj Plus To Nie Boli ^_#

• Dodaj nową pozycję...