Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagrałbyś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wychodzę z propozycją mojego serwera, głównym jego celem będzie poprostu dobra zabawa

Na serwerze mamy:

----->SG(survival games)

----->MobArenę

----->PvP Arenę

Kolejną miłą rzeczą na serwerze jest plugin dający krew(każde uderzenie powoduje że pryska krew).

Na spawnie znajduje sie sklep, gdzie za dane itemki można kupić inne itemki. Na spawn są również teleporty do Netheru i Endu, oraz kowadło i enchant aby ulepszyć sobie swoje wyposażenie.

Następną rzeczą jest dodatek The Archer, daje on nam możliwośc strzelania z łuku różnymi rodzajami strzał, od wybuchających przez zatruwające po teleportujące. Oczywiście VIP ma więcej rodzajów strzał a gracz niestety ograniczoną ich ilość. Każda strzała ma swój koszt, np wybuchająca kosztuje 1x TNT.

Wszystko wyżej wymienione zostało przeze mnie spolszczone i skonfigurowane w taki sposób aby odpowiadało to każdemu. Zapomniałem jeszcze dodać że posiadamy "kity" kit gracz, kit vip itp.

I Pytanie, czy zagrałbyś? W planach mamy budowę parkoura i labiryntu. Jesli macie jakieś propozycję dodania czegoś, możecie pisać.

pozdrawiam

Lajk ; )

Opublikowano

Żadnych super pro elo zachecajacych rzeczy wolal bym autorskie The Walls lub cos w stylu QuakeCraft ... lub BowSpleef .

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Na serwerze oczywiście można explorować tereny, wydobywać surowce i takie tam. Serwer nie ogranicza sie do samych aren.

Zapomniałem również dodać że posiadamy coś takiego jak "plecak" po wpisaniu komendy otwiera sie okienko w którym to można schować pare przedmiotów.

Na spawn są też działki(standardowo 16x16), ale dajemy działki również gdzieś dalej.

@2up

postaramy sie coś ogarnąć

@3up

również zobaczymy co da się zrobić

Lajk ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...