Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] World of Warcraft 2.4.3 MultiHack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam pytanie, prośbę. Szukam hacka, mianowicie chodzi mi o Multihacka by MPHacker. Widziałem jakiś temat tutaj na forum, nie wiem ile razy było wałkowane, nie wiem czy nadal jest on aktualny, w każdym bądź razie, sciągnałem hacka który odpowiada mojemu zapytaniu, ale nie dziala. Pisze, ze niby dziala na LastWowie, Hellgroundzie, ale lipa. Dodam, że ściągnąłem plik .exe natomiast na oficjalnej stronie MPHacker widnieje ona w .Rar i w dodaku waży 3mb, moja tylko 1,5.

Napisze jeszcze co jest nie tak z obecnym plikiem ktory mam, a działa tak, że nie działa. Gdy uruchamiam WoWa, wybieram postać, loguje sie do gry, włączam hacka, niby wszystko się ładuje, ładny zielony pasek, wyskakuje Succes, ale nic sie nie dzieje. Screen do sprostowania.

o3x.png

Pisane na szybkiego, niech ortogrfia, czy składnia nikogo nie razi ;)

Pozdrawiam, z góry dziękuję za pomoc jak i za hejty ( zawsze gdzieś sie znajdą ).

Opublikowano

wtf ?

http://www.mpcforum.pl/topic/971115-world-of-warcraft-243-multihack/

zakładasz temat. Po czym zmieniasz wpis na "Przeniesiony, zły dział."

Gdzie odp tam była już podana. I zakładasz znów ten sam temat ??

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...