Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kennen, a Late game

RedPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam bardzo dziwny problem, otóż gdy gram Kennenem, w early game mogę zrobić 15/0, mój build jest na tyle dziwny, że po świetnym early/mid i po statach 15/0 zwykle kończę grę ze statami 15-18/10, staty są strasznie słabe, i z tego powodu mam do was kilka pytań, i próśb.

-Chciałbym, żebyście podali mi najlepszy build (szczegółowo) tj. jakie itemy pierwsze i co po kolei później.

-A także, żebyście podali mi jak najwięcej wskazówek do gry tym championem.

-Czy hybrydowy Kennen miałby przyszłość? (Wiem, e słabo z HP, ale to był pierwszy raz)

http://iv.pl/viewer.php?file=28340103848197203713.jpg

Z góry dziękuję. Bo raczej niemożliwe jest, aby ten champ jedyne co robił w lategame to stunował...

Opublikowano

Nie wiesz co kupować to staraj się wzorować na takich stronach jak championselect.net/champ/Kennen .Masz tam kilka najlepiej ocenionych poradników, przejrzyj je. Drugą strona jest probuilds.net

Z innych nie korzystaj, tam masz najlepiej. Z biegiem czasu sam będziesz potrafił dopasować build. Na siłę nic nie buduj.

Opublikowano

Ap. ADC jest zwykle wyzywany itd.

AP ma swoją siłę,dla mnie na razie tylko w Early

strony z buildami już sprawdzałe.

Na razie żadna odpowiedź nie była wyczerpująca.

Bezsensownym buildem zrobiłem 23/3 na normal 5v5, więc miałem nadzieję, że ten bild ma przyszłość na rankedach.

Opublikowano

Ad kenen ma dobre tylko early (hybryda też). Jak chcesz robić late to tylko pod ap. Masz build:

-buty na m pene

-zhyonia

-rabadon

-ryali

-wota

-sytuacyjnie

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Dyrus robił hybryde, ale to może dlatego że na bocie było 2 supportow. Miałeś tak dobre statystyki ponieważ zbudowales się pod full ap,, i focus szybko cie zniszczył i dalej już nic nie mogłeś zrobić team był uselees bo nie mieli fragow, myślę że nawet wtedy byłoby dobry pomysł dać killa junglerowi, nie którzy preferują zasadę 5 zabójstw 1 zginiecie. Co pozwala na ciągłe zdobywanie golda.

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

Full Ap kennenem też grałem. Historia się powtarza, bo pomimo zrobienia zhonyi przegrałem grę ze statami 13/8 ;/

Opublikowano

Sorcery

Maska ( Później ją ulepszasz )

Zhonya

Rabadon

Rylai

Abyssal Scepter

Ew. zamiast maski robisz np. Void Staffa

Porada, pewnie znasz ale napiszę: Włączasz E, lecisz w strone enemy, flash, ult, zhonya, GG WP ^^

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...