Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 3 DLC do Black Ops II Zapowiedziane

Radioś :3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą na oficjalnym kanale call of duty na youtube pojawił się filmik zapowiadający nowe DLC do black ops 2.
Jego nazwa to "Vengeance"
Będzie zawierać 4 nowe mapy multi player(Cove, Detour, Rush, Uplink), 1 nową mapkę zombie (Buried), + bonusowa broń dla trybu zombie (Ray Gun Mark II)
Zawartość będzie dostępna 2 Lipca pierw na xbox 360, ( nastepnie z około miesięcznym opóźnieniem na PC i PS3.)
Piszcie co o tym sądzicie :)

Opublikowano

Jedynie podoba mi sie tylko bron na zombie i cove, reszta jakas slaba sie wydaje

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Budowniczy
Opublikowano

No wlasnie osoby ktore nie kupia nir beda mieli szanse zrobic czy tez wylosowac tej nowej broni to juz jest taki teamfortress nie wiem jak to sie pisze hehehe chodzi o to ze kto wywala kase jest lepszy co do map slabe nawet noobki Cie zajda od tylu szkoda slow nie chce tego w sumie oceniac zanim nie wyszlo ale dla mmie nie warte zakupu.

Opublikowano

@sgh

Tak zawsze było w serii cod , tylko kasa , a szkoda bo te zombie mapy+dodatki powinny być dostępne dla każdego , za darmo.

Budowniczy
Opublikowano

@up A czy w mw2 miales nowe bronie nope czy w black opsie miales nowe bronie nope i w mw 3 tez nope.

Moze i mpc nie popiera piractwa ale ja skorzystam z 4d1 zeby miec dostep do tych dlc za darmo.

Opublikowano

Może i nie było tych broni , ale miliardy map? płatnych map?

Co do dlc to samo pomyślałem , ale 4d1 ma duży minus , nie mają globalnego serwera , więc albo grasz solo , albo z znajomymi , that all

Opublikowano

Moze ktos mi wytlumaczyc jak uzyc ten 4d1 na pw? :P

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

eh ciekawe kiedy wydadzą pack z wszystkimi dlc ; d

Przeciez jest... Season Pass to wszystkie DLC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...