Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nautilus op jungler?

Settori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko co dzisiaj nim gram wygrywam, w ostatniej grze riven vs 2 na topie. Wyfeedowałem ją na 8/0 przy moich gankach, a potem sama robiła grę.

W TFach nie mieli nic do gadania bo każdy dostał na start podrzut z ulta oraz slow.

A wy jak myślicie?

Opublikowano

Bardzo wkurwiajacy. Dla mnie jest z 3 najlepszych junglerow.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

nr 3 na mojej liscie banowanych hehehe

moze nie ma dobrego mov speeda ale ma najwieksza ilosc cc w grze

Opublikowano

Ostatnio ciagle go widze, gram duo z typem ktory smurfuje na silver 1 z plat 5 i gra nautilusem, robimy kazda gre bo mnie strasznie carryuje w early a gram ADC.

Opublikowano

Najwiekszego CC w grze nie ma to po 1 :D Jako Jungler moze mieć problem z Q przez miniony ale pozatym jest OP, jednak ja preferuje J4

Opublikowano

Bardzo dobry jungler, najwięcej CC w grze, do tego jest wytrzymały, efektywne ganki i szybko robi jungle.

Fast clear time? xD On właśnie wolno czyści campy.

@topic

Po ostatnim nerfie jest słabszy i tak mało nim gra więc mi tam to na rękę bo nie na widze jak gram przeciwko niemu.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Mocny jungler ze względu na swoje ganki. Dzięki niedawnemu patchowi który zbuffował tak junglę że po blue + red mamy 3 lvl, nie odstaje z poziomem tak jak kiedyś i teraz sprawdza się bardzo dobrze. Jego ganki są niemiłosiernie mocne, po 6 raczej bez szans na ucieczkę enemy, dlatego zawsze leci banik;d

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...