Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Level

kamilkuba12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 53 lvl a od 50 lvl level szedł mi po 1 kresce do 50 lvl grałem 3 miesiące a od 50 do 53 gram już rok I teraz pytanie jak to naprawić żeby lvl szedł tak jak powinien

Opublikowano

To nie możliwe żeby tak wolno ci lvl szedł.Spróbuj zrobić reinstal lub całkowicie od nowa pobrać.60 lvl wcale się tak długo nie wbija.

//Jakim cudem od roku wbijasz od 50 do 53 skoro lvl 50+ wprowadzono w grudniu?

Opublikowano

LOLz , a np. próbowałeś włączyć bota i zobaczyć czy tak dalej robi ? Bo to w sumie nie możliwe żeby takie coś występowało u zawodnika NFS . Chyba też , że jezdzisz wyścigi , bo one dają 200 rep .

Opublikowano

Nie jeździsz przypadkiem wyścigów i pościgów w trybie dla jednego gracza?

Bo za nie dostaje się bardzo mało reputacji.

Za dragi nie pamiętam ile repa leciało, ale też raczej niewiele.

Opublikowano

Jutro jak wrócisz ze szkoły i będzie po konserwacji , to włącz sobie na chwile bota , niech nabije Ci z 3,4 wyścigi i zobacz jego postępy . Jakby to nie podziałało to niedługo są rozmowy z koordynatorami na które pewnie wbije z kolegą i zadyma będzie . Spróbuj bota , najwyżej pisz ticketa bo tak przecież być nie może ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...