Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] serwery prywatne a Urzad Skarbowy

psuj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie

na jakiej zasadzie nie bedac na bakier z prawem skarbowym nalezy prowadzic prywatny serwer

ktory osiaga jakies korzysci majatkowe lub dochod?

diablo3x.png

Opublikowano

Hawaj

hahaahhahaahha dotpay odprowadza hahahahahahahah

Człowieku zastanów się co ty mówisz, dotpay daje ci 50% Zarobków i nic nie odprowadza wiem bo z sms 30 złotowego dostawałem 15 zł.

Osobiście korzystam z:

http://profitsms.pl/

U nich jest tak:

1/3 - Urząd

1/3 - Profitsms

1/3 - Ty

Więc nie masz się o co bać. Osobiście polecam tą stronkę do 4 godzin po kliknięciu wypłać masz na kącie $ A na dotpay musisz czekać do 30 dni na wysłanie + Musisz bawić się w wysyłanie listów itp.

Opublikowano

w kazdym smsie z dotpay jest uwzgledniony podatek VAT. Trzeba być głupim żeby od jednej transakcji 2 razy odporowadzać podatek;)

UP- nie wiem w jakim ty kraju mieszkasz, jak u ciebie podatek wynosi 33,3%

Opublikowano

Jak ja czytam mpcofrum to mi się chce płakać.

Od każdego zarobku trzeba odprowadzić podatek chyba, że twój dochód nie przekracza kwoty wolnej od podatku coś koło 3000 złoty, nie pamiętam czy brutto czy netto ale znając życie to brutto.

Tutaj jedna z rozmów z profesjonalnym konsultantem z profitu:

Jest dużo dobrych i sprawdzonych firm a tej bym nigdy nie polecił.

homepay.pl dotpay.pl

Te 2 wymienione firmy są przeze mnie sprawdzone. Rozliczają wszystko za nas i z tego co kiedyś było to chętnie pomogą odeślą do faq.

Pozdrawiam Moqill

PS

Czytając jeszcze raz słowa pana @Sheila^^ doszedłem do wniosku, że napiszę mu jak wygląda sprawa z dotpayem by następnym razem nie umieszczał głupich na dodatek bezwartościowych postów.

jak ktoś wysyła sms za 3 złote + vat dotpay daje ci dokładnie (z kwoty 3złotych) x% z tego. x - zależne jest od twojego dochodu. Jak ja jeszcze miałem dotpaya było to około 45%. Od tej kwoty która została wygenerowana przez wysyłających czyli 45% które daje dotpaya należy odprowadzić podatek dochodowy wysokość coś koło 20% (chyba 18%) Nie odprowadzając go można liczyć na wizytę US i małą karę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...